Mihai Bendeac, după ce a aflat că Stela Popescu a murit: S-a reunit cel mai bun, frumos şi fermecător cuplu de artişti din istorie

Scena teatrului românesc este în doliu. Actriţa Stela Popescu s-a stins la 81 de ani. Mihai Bendeac deplânge decesul actriţei.

23 nov. 2017, 15:48

Mihai Bendeac deplânge decesul uneia din cele mai talentate actriţe de comedie din România. ”Astăzi, s-a reunit cel mai bun, frumos şi fermecător cuplu de artişti din Istoria României. Drum bun, doamna Stela. Multumim!” a scris Mihai Bendeac, pe Facebook.

În urmă cu o lună, Stela Popescu a spus, într-un interviu acordat la DC News: „Mie nu îmi place Mihai Bendeac deloc, deşi îl socotesc un băiat foarte talentat. Nu-mi place drumul acesta pe care l-a luat. Orice prost de pe stradă poate să facă de-astea, nu un artist, deşi am auzit că a fost un student eminent la teatru. Nu ştiu cum să vă spun, nu e chiar să placă la toată lumea”.

În replică, Mihai Bendeac a zis că Stela Popescu este al treilea artist de revistă al României, lăsând la o parte „că, o jumătate din carieră, a ales să o petreacă alături de un submediocru fiert pe bani”.