MIHAI BENDEAC, despre cazul Cristian Boureanu: „Cum să-l loveşti aşa, fără să laşi dobitocul în comă”

Mihai Bendeac a avut o reacţie cât se poate de neaşteptată în ceea ce priveşte scandalul în care a fost implicat recent fostul politician Cristian Boureanu.

15 iun. 2017, 08:10
MIHAI BENDEAC, despre cazul Cristian Boureanu: „Cum să-l loveşti aşa, fără să laşi dobitocul în comă”

Mai exact, actorul de comedie a dorit să împărtăşească tuturor prietenilor săi virtuali o părere ironică despre scandalul în care Cristian Boureanu a fost implicat, scrie click.ro. Totodată, cunoscutul actor l-a „vizat” în mesajul său pe poliţistul direct implicat în eveniment.

Citeşte şi Momentul în care Cristian Boureanu primeşte un pumn în bărbie de la poliţist şi cade inconştient VIDEO

„Sunt scandalizat de cazul Boureanu. Politia este platita din banii nostri, ai tuturor. Si pentru ce? Pentru asemenea „servicii” publice? Politistul care l-a lovit pe Boureanu trebuie sanctionat. Cum sa-l lovesti asa, fara sa lasi dobitocul in coma?”, a scris Mihai Bendeac pe contul său de Facebook.

Rândurile au strâns rapid aprecieri din partea fanilor, pentru că postarea actorului a ajuns rapid să aibă mai bine de zece mii de „Like”-uri, dar şi sute de comentarii sau distribuiri, devenind astfel virală.

Citeşte şi Cristian Boureanu, internat la Spitalul Floreasca. Acuză probleme la CAP

În urmă cu o săptămână, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.30, poliţiştii rutieri au oprit un autoturism pe Bulevardul Aviatorilor pentru control. În maşină s-ar fi aflat trei persoane, printre care şi Cristian Boureanu. Poliţiştii susţin că acesta era reclacitrant, refuzând să prezinte documentele de identitate. Mai mult, spun reprezentanţii Brigării Rutiere, acesta le-ar fi adresat injurii şi ar fi lovit un poliţist în zona inghinală, iar ulterior i-ar fi prins mâna în uşa maşinii.