Mihai Bendeac nu îşi doreşte copii.Vezi care este motivul

Mihai Bendeac a luat o decizie radicală. Acesta este mai hotărât ca niciodată să nu aibă copii. Motivul îl reprezintă tocmai personajele pe care le interpretează. Actorul nu vrea ca urmaşii lui să trăiască într-o lume a "cocalarilor", aşa cum a numit-o acesta.

17 mai 2016, 07:32
Mihai Bendeac nu îşi doreşte copii.Vezi care este motivul

Mihai Bendeac este renumit că spune lucrurilor pe nume, fără să îi fie frică de consecinţe, sau de ce ar putea spune lumea despre el.

Actorul şi-a luat fanii prin surprindere, după ce a postat pe blogul său că nu îşi doreşte să aibă copii tocmai din cauza personajelor pe care le interpretează şi care sunt inspirate din realitate.

„Ăștia (n.r. cocalarii) vor ajunge atât de mulți încât ne vor îngropa. Am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodată căci nu vreau să trăiască în lumea ăstora. Căci lumea va fi a lor! Nu vă mințiți! Nu vă amăgiți! Va fi lumea lui Salam și a lui Guță! Lumea cămătarilor, șmenarilor, maneliștilor, cocalarilor, burtoșilor, nesimțitilor”, a scris Bendeac pe bolg.

Mihai este apreciat de mulţi şi pentru modul în care ia peste picior un anumit tip de oameni în emisiunile sale şi în videoclipurile pe care le posta pe internet până să revină la Antena 1.

Citeşte şi Mihai Bendeac, mesaj DUR pe Facebook: L-aş omorî fără nicio secundă de remuşcare. A primit MII de Like-uri