Mihai Bendeac, oripilat de o femeie cu care s-a culcat: „Bă, las-o naiba, să nu-ți dai cu o lamă?!”

Mihai Bendeac a rămas oripilat de o femeie cu care s-a culcat. Actorul este o fire directă şi nu ezită să spună lucrurilor pe nume. În timp ce se afla în culise, Bendeac a decis să le povestească colegiilor lui unul dintre cele mai ciudate momente.

02 feb. 2022, 09:41
Mihai Bendeac, oripilat de o femeie cu care s-a culcat: „Bă, las-o naiba, să nu-ți dai cu o lamă?!”
Mihai Bendeac, oripilat de o femeie cu care s-a culcat

Mihai Bendeac, oripilat de o femeie cu care s-a culcat. Actorul și-a adus aminte de clipa în care a mers acasă cu o domnișoară. Juratul de la iUmor are o obsesie pentru degetele de picioare, așa că, prima dată, atenția i-a fugit acolo şi a rămas, pur și simplu, șocat.

Citeşte şi: Mihai Bendeac, atac devastator la adresa lui Dan Petrescu. „Banii vă opresc? E ireal! Succes cu Clinceni!”

Mihai Bendeac, oripilat de o femeie cu care s-a culcat

Am ieșit cu o tipă absolut superbă. În picioare avea UGG-uri, chestii care mie-mi plac. Și am ajuns acasă. Eu așa ceva n-am văzut în viața mea. Imaginează-ți că două dintre degete erau așa (n.r încălecate). Degetele erau păroase.

Bă, las-o naiba, adică mă rad eu să n-am păr în foarte multe părți ale corpului. Dar tu, ca femeie?! După ce că ai degetele așa, bă, să nu-ți dai cu o lamă peste ele?! Când am văzut, am zis că mor. I-am spus că am o fantezie să facem dragoste în timp ce ea poartă UGG-uri. Și aia a fost”, a povestit Mihai Bendeac în culise la „iUmor”.

Mihai Bendeac, nevoit să apeleze la ajutorul poliţiei

Mihai Bendeac a fost nevoit să apeleze la ajutorul poliţiei, după ce a descoperit că i s-au furat oglinzile de la maşină. Enervat la culme, juratul de la iUmor a povestit totul prietenilor virtuali de pe reţelele de socializare.

Bendeac este că părere că acest gest a fost făcut din răzbunare. „Nu știu cum au fost ultimele zile pentru voi, dar pentru mine au fost foarte interesante. Mi s-au furat oglinzile de la mașină. Asta s-a întâmplat din pură răzbunare. Și m-am dus la secția de poliție și am făcut acolo plângere”, a mărturisit Mihai Bendeac pe rețelele sociale.