Mihai Bendeac, pregătit pentru marea distracție de la Neversea. Actorul și-a avertizat fanii: „Să dea dreacu’ dracilor să mă acuze cineva că am pierdut controlul”

Mihai Bendeac are 40 de ani, dar își trăiește viața din plin. Actorul s-a decis să se distreze fără limite la Neversea, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din această vară.

06 iul. 2022, 20:38
Mihai Bendeac, pregătit pentru marea distracție de la Neversea. Actorul și-a avertizat fanii: „Să dea dreacu’ dracilor să mă acuze cineva că am pierdut controlul”

A avut o perioadă plină pe plan profesional, iar juratul de la iUmor vrea acum să se relaxeze. Sătul să fie judecat pentru cum își petrece timpul liber, Mihai Bendeac a decis să-i anunțe din timp pe fani despre planurile sale.

„Am trecut printr-o perioadă foarte complexă din punct de vedere profesional. Spectacole, turnee, repetiții, premieră, filmări, scris (urmează să vedeți ce am scris) și alte activități. Atât am de spus… Vineri plec la Neversea… Să dea dreacu’ dracilor să mă acuze cineva că am pierdut controlul, că m-am făcut de căcat, că m-am târât spre baie la 3:00 dimineața. Ăsta sunt… Altul mama nu mai face.”, a scris Mihai Bendeac în cadrul postării.

Actorul a amintit de stilul de viață al Deliei Matache, colega lui de la iUmor care alege să se relaxeze și să-și reîncarce bateriile în natură, obicei deloc pe gustul lui Bendeac. „Relaxarea înseamnă haos”, a spus el.

„Aș vrea să fiu genul care-și regăsește relaxarea după o astfel de perioadă în mod constructiv. Mergând pe munte ca Delia. Stând cu familia… Nu, tatile! Eu sunt în prag de 40 de ani și mă doare-n p..ă că nu reușesc să trec peste faptul că relaxarea mea înseamnă haos… 🫣🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️😉 @neverseafestival #vaimortiimei #vaiviaţamea #aoleu”, a concluzionat actoru în cadrul mesajului de pe contul său oficial de Instagram.

Citește și Ilona Brezoianu a împlinit 32 de ani. Mesajul neaşteptat transmis de Bendeac: „Am renunţat demult”

Citește și Mihai Bendeac a făcut marele anunţ: „Vă așteptăm la nuntă!”. Cine este şi cum arată mireasa FOTO