Mihai Călin este în stare de şoc. A murit pe scenă, la o lansare de album, de la o clătită

Bucuria oamenilor prezenţi, sâmbătă seară, în Parcul din Mogoşoaia a fost spulberată într-un minut de un incident nefericit petrecut în timpul unui spectacol de muzică populară. Organizatorii show-ului, interpreţii de muzică populară Mariana şi Mihai Călin, se pregăteau să- şi lanseze un nou album, dar au vrut ca înainte de eveniment să facă câteva bucurii celor prezenţi. Din păcate, un fel de concurs de mâncat clătite s-a terminat tragic.

28 apr. 2014, 11:05
Mihai Călin este în stare de şoc. A murit pe scenă, la o lansare de album, de la o clătită

Muzică şi voie bună, acum două seri, în Parcul din Mogoşoaia. Artiştii Mariana şi Mihai Călin au pus la cale un eveniment important pentru cariera lor. Lansarea unui nou album. Şi ca să nu treacă neobservat, cei doi au invitat şi alţi artişti care au cântat pe o scenă improvizată chiar la întrarea în parc. La un moment dat, Mihai Călin a chemat pe scenă, alături de el, pe cineva care dorea să mănânce o clătită, iar drept recompensă mai dădea cadou încă una. „Era multă lume. Era o zi frumoasă şi pentru mine şi soţia mea, foarte importantă. Din păcate s-a transformat într-o nenorocire. Am luat două clătite gigant de la un om care le vinde în parc. Am urcat pe scenă şi am întrebat cine vrea să vină să mănânce. Nu a fost concurs, să se întreacă două persoane. A urcat un bărbat. Era mai amărât, că doar nu urcă pe scenă la astfel de chestii oamenii bogaţi”, a început să ne povestească, cu emoţii în glas, Mihai Călin. Cântăreţul de muzică populară spune că nici acum nu-şi revine din şoc şi că are în memorie şi acum imaginile petrecute sâmbătă seara. „A mâncat liniştit. Nu îl grăbea nimeni. Clătita era destul de mare. A mâncat doar jumătate. Mi-a întins ce i-a rămas apoi s-a întors să plece. Atunci a început să se clatine şi s-a prăbuşit la pământ”, a mai spus cântăreţul de muzică populară pentru spynews.ro.

Medicii de pe Ambulanţă, care au ajuns în maximum 15 minute la faţa locului, au încercat să îl resusciteze pe bărbat, însă eforturile au fost zadarnice. Muzica s-a oprit imediat şi nici ieri nu se auzea în tot parcul nici măcar un sunet, în semn de respect pentru bărbatul care şi-a pierdut viaţa. „Îmi pare foarte rău. Era un om necăjit. Nu ştiu dacă s-a înecat sau a păţit altceva”, a spus Mihai Călin. Trupul neînsufleţit al bărbatului, care avea 51 de ani, a fost dus la Medicina Legală Ilfov în vederea efectuării necropsiei pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, scrie spynews.ro