Mihai Chirica, primarul Iaşiului, este în doliu. Tatăl său a murit la 81 de ani

Primarul Iaşiului a primit marţi o veste extrem de dureroasă. Tatăl său, Ioan Chirica, a trecut în nefiinţă la vârsta de 81 de ani.

06 ian. 2021, 16:03
Mihai Chirica, primarul Iaşiului, este în doliu. Tatăl său a murit la 81 de ani
Sursa foto: Mediafax

Mihai Chirica nu a făcut public nefericitul eveniment din viaţa sa, acesta fiind anunţat de o nepoată a tatălui său, care a scris pe Facebook „Drum lin, unchiule!”, conform Ziaruldeiasi.ro.

Ioan Chirica locuia în satul Cârniceni, comuna Țigănași.

De altfel, primarul Iaşiului a publicat miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj lung în care trece în revistă evenimentele istorice petrecute în data de 6 ianuarie şi aminteşte şi de sărbătoarea Bobotezei, dar nu face în niciun fel referire la decesul părintelui său, preferând discreţia.

Mihai Chirica îl apără pe Costel Alexe, acuzat că a luat mită 22 de tone de tablă

Mihai Chirica, primarul Iașului racolat de Costel Alexe în PNL după ce demisionase din PSD, nu vede nici o problemă în continuarea mandatului de șef al Consiliului Județean pe durata anchetei în dosarul în care DNA îl acuză pe Alexe de luare de mită.

„Potrivit Codului Administrativ , pe perioada anchetei îşi va urma funcția nestingherit. Singul lucru care l-ar scoate din cărți este doar un arest preventiv care nu i-ar mai permite să-și exercite drepturile”, a declarat Mihai Chirica, citat de Ziarul de Iași.

În ceea ce privește șefia filialei județene a PNL, Chirica a spus că ”în momentul de față, nu sunt pregătit să preiau organizația județeană. În rest, las ca lucrurile să treacă ca în orice organizație politică prin decizia celor care o conduc și a majorității care are dreptul a decide”.

Citeşte şi: Deputatul AUR, fost şofer de basculantă de mare tonaj, care scrie în CV că ştie să folosească telefonul