MIHAI CHIŢU ESTE VOCEA ROMANIEI 2013 VIDEO

MIHAI CHIŢU a câştigat premiul de 100.000 de euro de la VOCEA ROMANIEI 2013. Pe locul al doilea în finala "Vocea României" de la Pro TV s-a situat Sânziana Niculae, pe locul al treilea - Adrian Nour, iar pe poziţia a patra - Marius Marin.

27 dec. 2013, 10:44
MIHAI CHIŢU ESTE VOCEA ROMANIEI 2013 VIDEO

VOCEA ROMANIEI 2013 este Mihai Chiţu, locul 2 Sânziana Niculae. În marea FINALA VOCEA ROMANIEI s-au luptat Sânziana Niculae, Adrian Nour, Marius Marin şi Mihai Chiţu. Elevii lui Marius Moga, Smiley, Loredana şi Horia Brenciu au cucerit scena şi s-au luptat să demonstreze publicului că merită titlul de „Vocea României”.

În urma voturilor telespectatorilor, MIHAI CHIŢU a fost câştigătorul trofeului „Vocea României” şi al marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Pe locul al doilea în finala „Vocea României” de la Pro TV s-a situat Sânziana Niculae, pe locul al treilea – Adrian Nour, iar pe poziţia a patra – Marius Marin. „Am venit la fiecare preselecţie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasă şi de la primul şi de la al doilea. Pe al treilea l-am câştigat. Vă mulţumesc din suflet. Mulţumesc ‘Vocea României’, mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi care ne-au votat. Mie nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă”, a declarat MIHAI CHIŢU după anunţarea rezultatelor.

În cadrul marii finale a show-ului „Vocea României”, care a durat circa patru ore, MIHAI CHIŢU a încântat juriul, publicul şi telespectatorii cu trei piese.

MIHAI CHIŢU a interpretat singur piesa „Caruso” (Lara Fabian). Totodată, MIHAI CHIŢU a cântat împreună cu Corina Chiriac un colaj de piese româneşti şi împreună cu antrenorul lui, Horia Brenciu, melodia „O sole mio”.Finala „Vocea României” a fost presărată cu numeroase momente artistice, iar gazdele show-ului au fost Pavel Bartoş şi Nicoleta Luciu.

MIHAI CHIŢU a fost antrenat de Horia Brenciu, alături de care a pregătit un moment special cu Corina Chiriac.

Mihai Chiţu spune despre el că este solist vocal şi că toată viaţa a fost autodidact. Cu toate că a început să cânte de la 5 – 6 ani, abia la liceu şi-a dat seama că are un talent, potrivit site-ului http://vocearomaniei.protv.ro.

Mihai Chiţu a făcut cursuri la Şcoala Populară de Artă timp de două luni, iar la vârsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Răzvan Fodor de la trupa Krypton şi a cântat cu acesta o dată la studioul formaţiei. Apoi a început o colaborare cu trupa Înalta Societate, cu care a cântat timp de trei ani. A urmat o pauză în cariera sa muzicală, iar în 2009 s-a reapucat de cântat. În 2012 a început să colaboreze cu formaţia Direcţia 5. După Direcţia 5, a avut câteva spectacole private în Mamaia, după care a început să colaboreze cu cei de la 2zece Band.

VOCEA ROMANIEI: Locul 3 este Adrian Nour

Un moment emotionant. Mihai Chitu a cantat piesa Lara Fabian – Caruso. Horia Brenciu a inceput sa planga cand l-a auzit. Smiley: Imi place foarte mult cum canti, e nevoie in peisaj de o voce ca a ta.

Loredana: E un cantec sublim. Vad ca in seara asta te-ai dat pe italiana. O voce splendida, stii sa transmiti emotie. Felicitari.


>VOCEA ROMANIEI: Locul 4 este Marius Marin

VOCEA ROMANIEI: STOP VOT! Emoţii în aşteptarea verdictului.

VOCEA ROMANIEI:  Fanii sunt invitaţi să voteze pe ultima sută de metri. Cine va fi Vocea Romaniei 2013?

VOCEA ROMANIEI: Corina Chiriac a primit aplauze la scenă deschisă! „Opriţi timpul!”

VOCEA ROMANIEI: Sanziana si Bodo au interpretat piesa Queen – Who Wants to Live Forever.  Loredana si MariusMarin au cantat piesa Nat King Cole & Natalie Cole – Unforgetable. TENSIUNEA CREŞTE între juraţi!

VOCEA ROMÂNIEI. Smiley a urcat pe scena alaturi de Adrian Nour. Piesa aleasa a fost Genesis – I Can’t Dance. 

VOCEA ROMÂNIEI. Cu o rochie transparentă şi brodată cu măiestrie, celebra cântăreaţă a captivat toate privirile cu creaţia pe care a purtat-o aşa cum numai ea ştie.

Alături de favoritul ei, Loredana a strălucit cu adevărat ca o stea. În această seară ea îi va ţine pumnii strânşi favoritului ei pe care îl vede câştigător al marii finale. „Diseară aflăm Vocea României. Ştiţi pe cine trebuie să votaţi, da?”, şi-a îndemnat Loredana cei 500.000 de fani de pe Facebook.

VOCEA ROMÂNIEI: S-a dat START VOT. Spre deosebire de editiile trecute, telespectatorii vor putea sa-si voteze favoritii imediat dupa ce finalistii vor urca pe scena pentru prima melodie interpretata in concursul din aceasta seara. Iti poti sustine favoritul trimitand numele acestuia printr-un SMS trimis la 1276 sau cu un telefon la numerele speciale care vor fi afisate in timpul show-ului

VOCEA ROMANIEI: Sânziana Nicolae a interpretat o melodie a Shakirei.

VOCEA ROMANIEI: Adrian Nour a încercat să câştige publicul făcând magie muzicală cu „Lampa lui Aladin”.

VOCEA ROMÂNIEI: Dupa ce anul trecut a iesit invingator cu Julie Mayaya, anul acesta Brenciu spera din nou la primul loc in top. Si pentru asta se pare ca face eforturi mari. 

Pe langa duetul pe care l-a avut cu Chitu, Horia a apelat la o alta strategie. Cei doi au avut acceasi freza, singura deosebire fiind partea in care pletele lor au fost inclinate.


VOCEA ROMÂNIEI:  Georgia a fost eleva lui Horia Brenciu si a ajuns in etapa emisiunilor live, dar a ratat calificarea in semifinale in dauna Anei Maria Mirica. Chiar si asa, artistul a vazut talentul pustoaicei de 17 ani si a ajutat-o pe Georgia sa-si lanseze prima melodie din cariera de interpreta.

Marele eveniment va avea loc chiar in finala Vocea Romaniei. Anuntul a fost facut de insusi Horia Brenciu, cel care a si postat un teaser pe pagina sa de Facebook pentru a observa reactia fanilor fata de “Ambition”, melodia Georgiei.

Interesant este ca participarea Georgiei la Vocea Romaniei s-a lasat cu prietenii trainice. Tanara artista cocheteaza cu Horia Brenciu Media Entertainment si il sustine in marea finala Vocea Romaniei pe Mihai Chitu, pariul lui Horia Brenciu. 

VOCEA ROMANIEI UPDATE: Shakira susţine unul dintre finalişti

„Doamne! Shakira tine cu Sanzi si pe Facebook! Avem cei mai tari sustinatori! Votati Sanziana!!! Asa ceva nu s-a mai intamplat la Vocea Romaniei ! Sa te incurajeze cantaretul original al piesei e ceva!! Sanziana va canta o piesa de-a Shakirei in seara asta. Mare Finala! Mare Voce! Mare Show!”, a scris Marius pe Facebook.

VOCEA ROMANIEI. Asteptarea a crescut emotiile si in echipa lui Brenciu, unde Mihai Chitu va incerca sa convinga publicul in aceasta seara ca el este „Vocea Romaniei”. Pentru marea finala, concurentul a pregatit un duet de zile mari cu una dintre cele mai valoroase artiste din Romania, Corina Chiriac

 „Noi 3 si o… finala!  Mihai Chitu, Corina Chiriac si subsemnatul! Incepem la 20.30! Nu pierdeti inceputul! E… arzator!!! Atentie, de data asta votarea va incepe mult mai devreme, chiar dupa primele 4 momente!!!”, si-a anuntat Horia fanii de pe reteaua de socializare, unde a publicat si cateva imagini din culise.

VOCEA ROMANIEI. Smiley intra in forta in marea finala alaturi de artistul Adrian Nour, pe care il vom vedea in aceasta seara intr-o ipostaza cu totul inedita. Concurentul va interpreta o melodie in duet cu Sore. Cei trei s-au fotografiat impreuna, iar Smiley si Sore si-au indemnat fanii sa-l sustina pe Adrian: „Noi suntem pregatiti de show! In seara asta il puteti rasplati pe acest om pentru actul sau artistic votandu-l diseara Vocea Romaniei! Artistul Adrian Nour! Va pup si sper sa fiti alaturi de noi!” 

Loredana si cel numit „Gerard Butler de Romania”, Marius Marin, intra pe scena cu emotii mai mari ca oricand, in speranta ca farmecul si vocea senzationala a lui Marius va aduce pentru prima data titlul de „Vocea Romaniei” in echipa lui Lori. „Diseara aflam Vocea Romaniei. Stiti pe cine trebuie sa votati, da?”, si-a indemnat Loredana cei 500.000 de fani de pe Facebook. 


VOCEA ROMÂNIEI: Dupa Stefan Stan si Julie Mayaya, a venit randul unui nou artist sa ridice marele trofeu si cecul in valoare de 100 000 de euro.

Sanziana Niculae, rebela cu o cauza muzicala perfect definita, este finalista lui Moga, Smiley spera sa castige din nou titlul alaturi de show-man-ul Adrian Nour, Lori isi pune toate sperantele in “masculul feroce, cuceritorul” Marius Marin, iar Brenciu ii da toate sansele de castig lui Mihai Chitu, “cea mai buna voce masculina din competitie”, dupa cum l-a numit antrenorul.

Pe 26 decembrie, fiecare finalist va prezenta in fata intregii tari trei momente spectaculoase: unul solo, unul alaturi de mentorul de la Vocea Romaniei si inca unul alaturi de vedetele invitate sa faca show. Astfel, Sanziana Niculae va canta in duet cu Bodo, solistul de la Proconsul, Smiley o va aduce pe Sore pe scena alaturi de Adrian Nour, Brenciu a pregatit un moment special cu Mihai Chitu si Corina Chiriac, iar Lori l-a cooptat pe Paul Ciuci, solistul trupei Compact, pentru a interpreta o melodie alaturi de Marius Marin.

VOCEA ROMÂNIEI: Una dintre surprizele pregatite de Micul Mozart pentru aceasta finala de senzatie o reprezinta boy-band-ul pe care l-a promis pe parcursul show-ului si pe care l-a alcatuit deja. Andrei Loica, Felix Burdusa si Angelo Simonica vor canta pentru prima oara in aceasta formula pe care auzul fin al lui mister Hit o vede ca pe un viitor succes pe piata muzicala romaneasca.

Tot in show-ul de joi la VOCEA ROMÂNIEI, Vizi Imre, finalistul lui Moga din sezonul trecut, se intoarce pe scena care l-a facut celebru cu o melodie noua compusa chiar de catre fostul sau antrenor, pe care o va canta in premiera celor din fata micilor ecrane.

Si Horia le-a pregatit telespectatorilor o surpriza muzicala: antrenorul o aduce din nou pe scena de la Vocea Romaniei pe Georgia Dascalu, concurenta sa din acest sezon, pentru care a compus special o melodie.

Vocea Romaniei va rasuna cu putere pentru ultima oara in acest sezon, in finala care va aduce titlul suprem si premiul in valoare de 100 000 de euro celei mai talentate voci alese chiar de catre romani.

VOCEA ROMANIEI: Adrian Nour din echipa Smiley merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Claudia Iuga a strans doar 33%. Smiley a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI: Sanziana Nicolae din echipa Moga merge mai departe in finala, dupa ce a primit 63% din voturile publicului, in timp ce Jovana Milovanovic a strans doar 37%. Moga a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI: Mihai Chitu din echipa Brenciu merge mai departe in finala, dupa ce a primit 67% din voturile publicului, in timp ce Ana Maria Mirica a strans doar 33%. Brenciu a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

VOCEA ROMANIEI: Marius Marin din echipa Loredana merge mai departe in finala, dupa ce a primit 64% din voturile publicului, in timp ce Muneer a strans doar 36%. Loredana a lasat publicul sa decida, voturile lui fiind 50 – 50%.

Cotele oferite de Stanleybet pentru cei patru finalişti de la VOCEA ROMANIEI sunt:

• Adrian NOUR 1.70
• Sânziana NICOLAE 2.50
• Mihai CHIŢU 7.00
• Marius MARIN 11.00

„Vocea Romaniei” isi va desemna cel de-al treilea castigator in finala magica din acest sezon. Dupa Stefan Stan si Julie Mayaya, a venit randul unui nou artist sa ridice marele trofeu si cecul in valoare de 100 000 de euro.

Sanziana Niculae, rebela cu o cauza muzicala perfect definita, este finalista lui Moga, Smiley spera sa castige din nou titlul alaturi de show-man-ul Adrian Nour, Lori isi pune toate sperantele in „masculul feroce, cuceritorul” Marius Marin, iar Brenciu ii da toate sansele de castig lui Mihai Chitu, „cea mai buna voce masculina din competitie”, dupa cum l-a numit antrenorul.

VOCEA ROMANIEI: TREI MOMENTE PENTRU FIECARE CONCURENT

Pe 26 decembrie, fiecare finalist va prezenta in fata intregii tari trei momente spectaculoase: unul solo, unul alaturi de mentorul de la Vocea Romaniei si inca unul alaturi de vedetele invitate sa faca show. Astfel, Sanziana Niculae va canta in duet cu Bodo, solistul de la Proconsul, Smiley o va aduce pe Sore pe scena alaturi de Adrian Nour, Brenciu a pregatit un moment special cu Mihai Chitu si Corina Chiriac, iar Lori l-a cooptat pe Paul Ciuci, solistul trupei Compact, pentru a interpreta o melodie alaturi de Marius Marin.

Una dintre surprizele pregatite de Micul Mozart pentru aceasta finala de senzatie o reprezinta boy-band-ul pe care l-a promis pe parcursul show-ului si pe care l-a alcatuit deja. Andrei Loica, Felix Burdusa si Angelo Simonica vor canta pentru prima oara in aceasta formula pe care auzul fin al lui mister Hit o vede ca pe un viitor succes pe piata muzicala romaneasca.

Tot in show-ul de joi, Vizi Imre, finalistul lui Moga din sezonul trecut, se intoarce pe scena care l-a facut celebru cu o melodie noua compusa chiar de catre fostul sau antrenor, pe care o va canta in premiera celor din fata micilor ecrane.

Si Horia le-a pregatit telespectatorilor o surpriza muzicala: antrenorul o aduce din nou pe scena de la Vocea Romaniei pe Georgia Dascalu, concurenta sa din acest sezon, pentru care a compus special o melodie.

VOCEA ROMANIEI: PREMIU DE 100.000 DE EURO

Vocea Romaniei va rasuna cu putere pentru ultima oara in acest sezon, in finala care va aduce titlul suprem si premiul in valoare de 100 000 de euro celei mai talentate voci alese chiar de catre romani.

VOCEA ROMANIEI: VOTUL TELESPECTATORILOR E DECISIV

Rezultatul sta in intregime in mainile telespectatorilor, care sunt asteptati sa-si voteze preferatul dupa lupta finala din 26 decembrie