Fanii trupei Holograf, în stare de şoc. A pierdut lupta cu cancerul, doliu în lumea muzicii

Sunt clipe dureroase pentru una dintre cele mai iubite trupe din România. Clăparul şi chitaristul Mihai Coman, colaborator al trupei Holograf de mai bine de 20 ani, a încetat din viaţă în urma unei boli necruţătoare, la vârsta de 62 de ani.

02 mai 2017, 17:34
Fanii trupei Holograf, în stare de şoc. A pierdut lupta cu cancerul, doliu în lumea muzicii

Sunt momente grele atât pentru trupa, cât şi pentru fanii Holograf. Mihai Coman, fostul sunetist şi cântăreţ la clape al trupei, a murit în urma unei grele suferinţe.

„El a cântat cu noi pe scenă până la 1 ianuarie 2016. A fost în permanenţă cu noi la toate concertele live, era un coleg extraordinar, plus că el a fost inginerul de sunet la toate albumele noastre din 1996”, a declarat Edi Petroşel.

Trupa a postat un mesaj dureros pe pagina oficială de Facebook.

„A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de douăzeci de ani alături de noi, mai întâi în studio, apoi pe scenă. O boală perfidă l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur şi suflet de copil. Dar Mihai va rămâne întotdeauna în inimile şi în cântecele noastre”, este mesajul transmis pe pagina oficială a trupei Holograf.

Toboşarul trupei a povestit pentru România TV că Mihai suferea de ceva vreme de o boală grea, pe care artistul ar fi descoperit-o, însă, mult prea târziu.

„În ianuarie anul trecut, dupa ce am cantat de Revelionul respectiv, datorita unor ameteli am depistat ca avea cancer pulmonar cu metastaze la cap, la creier. Toate eforturile care au fost facute.. si s-au facut eforturi uriase sa poata sa treaca peste aceasta incercare uriasa, nu au reusit. Era intr-o stare mult prea avansata”, a declarat Edi Petroşel.