Mihai Coman, fost decan la Jurnalism: Sunt siderat de interzicerea accesului jurnaliştilor în sediu

Profesorul Mihai Coman s-a arătat scandalizat de faptul că reprezentanţilor presei li s-a interzis accesul în sediul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti.

16 iul. 2013, 15:34
Mihai Coman, fost decan la Jurnalism: Sunt siderat de interzicerea accesului jurnaliştilor în sediu

Fost decan la Facultatea de Jurnalism, prof. dr. Mihai Coman, s-a declarat „absolut siderat” de anunţul postat pe holurile FJSC din ordinul Decanatului.

„Am fost absolut siderat când am auzit despre acest anunţ. În cei 22 de ani în care am avut funcţii de conducere în facultatea pe care am creat-o nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva. Este un gest inacceptabil. Ceea ce m-a şocat a fost şi invocarea, în mod nejustificat, a unui articol din Carta universitară”, spune prof. dr. Mihai Coman, fost decan la FJSC şi în prezent şef de catedră la Şcoala doctorală.

Decanul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din Bucureşti a interzis accesul jurnaliştilor în incintă. Un anunţ în acest sens a fost postat la avizierul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, din cadrul Universităţii Bucureşti, cu sediul pe Bulevardul Iuliu Maniu, afişul fiind semnat de decanul FJSC, Viorica Păuş. Contactată de România TV, aceasta a spus că afişul era o notă internă destinată celor de la serviciul de pază, întrucât ca orice instituţie publică, FJSC are un regulament propriu, în baza Cartei universitare, privind accesul reprezentanţilor mass-media în incinta facultăţii.