Mihai Constantinescu, ajutat de terapia care a făcut minuni în cazul lui Gabriel Cotabiţă

Mihai Constantinescu ar putea fi salvat de terapia prin muzică, care a făcut minuni în cazul lui Gabriel Cotabiţă.

05 oct. 2019, 18:32
Mihai Constantinescu, ajutat de terapia care a făcut minuni în cazul lui Gabriel Cotabiţă

Medicii fac totul să-l ajute pe Mihai Constantinescu, iar apropiați ai cântărețului susțin că au început deja să-l hrănească ca pe bebeluș, cu mâncare pasată, deși nu au renunțat la perfuzii, relatează România TV.

Mihai Constantinescu şi-a revenit după 4 LUNI de COMĂ. Primele informaţii oficiale de la MEDICI

În următoarea perioadă, medicii vor să încerce terapia care l-a întors și pe Gabriel Cotabiță din morți. Aceasta este terapia prin muzică. Medicii vor să înregistreze cântecele de suflet ale artistului, pe un dispozitiv, alături de câteva cuvinte din partea celor apropiați și să i le pună la căști. 

Această metodă a dat rezultate la Gabriel Cotabiță. Munca medicilor și rugăciunile celor care-l iubesc pe Mihai Constantinescu, par să fi dat deja roade, deoarece starea lui de sănătate e evoluat spre bine în ultima perioadă. Deși e încă slăbit și nu s-a renunțat la perfuzii, medicii ar fi început să-l hrănească printr-un tub, cu supe și legume pasate. 

În urmă cu o săptămână, mai multe publicații au anunțat că Mihai Constantinescu ar fi murit. Știrea s-a rostogolit ca un bulgăre și pe rețelele de socializare, unde fanii au transmis condoleanțe. Totul a pornit de la Uniunea Autorilor și Realizatorilor de Film din România, care a anunțat decesul pe pagina de facebook, iar ulteriori au negat

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București și o apropiată a familiei lui Mihai Constantinescu, a declarat pentru România TV că starea de sănătate a artistului se îmbunătățește.”Este într-un progres, față de acum trei-patru luni, pentru că mănâncă pe gură, nu mai este hrănit prin perfuzii”, a spus Monica Pop pentru RomâniaTV.

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator, în data de 13 mai 2019, fiind internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

Artistul s-a aflat în comă indusă și a suferit alte două stopuri cardio-respiratorii, fiind resuscitat cu succes de către medici.

Artistul a avut probleme cardiace și înainte de Paște, anul acesta, fiind internat atunci la Spitalul Universitar București.

În urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice, iar pe 12 octombrie 2017 a trecut printr-o nouă operație pe cord deschis. Atunci, medicii i-au înlocuit o valvă, după o intervenție chirurgicală care a durat opt ore.