Mihai Constantinescu, batjocorit pe patul de spital

Situație revoltătoare la doar o zi de mobilizare pentru Mihai Constantinescu. Mai multe persoane au criticat dur în mediul online donarea de sânge pentru artist, potrivit România TV.

20 iun. 2019, 05:45
Mihai Constantinescu, batjocorit pe patul de spital

După ce s-au moblizat nu mai puțin de 100 de oameni pentru a dona sânge pentru Mihai Constantinescu, au aparut mai multe postări online care critică gestul omenesc. Motivul principal de revoltă ar fi vârsta artistului. Internauții o consideră că mobilizarea ar trebui făcută pentru tineri.

Răspuns la comentariile acide a avut chiar ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

„Poti sa intelegi cat de jos am ajuns daca exista o speranta. Trebuie să ne mobilizam sa facem tot ce putem. Persoanele care au comentat ar trebui sa doneze si ei, nu doar pentru Mihai Constantinescu, ci pentru toti pacientii din tara asta”, a declarat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Replică pentru cei răutăcioși a avut și artistul Marcel Pavel, bun prieten cu Mihai Constantinescu.

„Am auzit comentariile. Mi se pare ingrozitor, dar cred ca sunt cazuri izolate. Putem ajuta cu dragoste. Atata ura la unii oameni … Nu contează vârsta, ci nevoia de a ajuta şi gestul. Dacă cineva simte sa o faca, trebuie să o faca din dragoste, din dorinta de a face bine”, a spus Marcel Pavel.