Mihai Constantinescu, în stare gravă la Spitalul Floreasca. Artistul are mai multe metastaze răspândite în tot corpul

Sunt veşti din ce în ce mai proaste despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de România TV, artistul ar avea mai multe metastaze răspândite în tot corpul ceea ce îngreunează şi mai mult efortul medicilor de a-l ţine in viaţă.

18 iun. 2019, 05:54
Mihai Constantinescu, în stare gravă la Spitalul Floreasca. Artistul are mai multe metastaze răspândite în tot corpul

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu este tot mai gravă. Artistul are mare nevoie de sânge. Colegii săi, artiştii s-au unit, iar marţi vor merge la Spitalul Floreasca pentru a dona sânge şi pentru a-l ţine în viaţă pe marele artist, anunță România TV.

Prietenii îi transmit continuu mesaje soţiei care nu se dezlipeşte de patul artistului. 

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de aproape o lună.

Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.