Mihai Constantinescu rămâne în spital. Ce mesaj a transmis artistul şi cât trebuie să mai stea internat

Mihai Constantintinescu rămâne în continuare internat în spital. Îndrăgitul cântăreţ le-a transmis şi un mesaj emoţionant fanilor.

24 mart. 2019, 14:42
Mihai Constantinescu rămâne în spital. Ce mesaj a transmis artistul şi cât trebuie să mai stea internat

Mihai Constantinescu a vorbit despre starea lui de sănătate, dar și despre afecțiunea de care suferă. Artistul a spus că se simte bine și o să fie și mai bine. Afecțiunea pe care o are necesită însă un tratament de lungă durată, astfel că Mihai Constantinescu va mai rămâne în spital încă două săptămâni, unde spune el, este îngrijit foarte bine.

Cântărețul a recunoscut că a avut și momente de cumpănă, dar au trecut. În varstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a vorbit și despre știrile apărute despre el. A suferit un șoc atunci când a auzit ce știre falsă circulă, mai exact că ar fi murit. În încheiere Mihai Constantinescu a ținut să sublinieze că atunci când va plecă din spital va fi un om foarte sănătos și abia așteaptă să meargă prin țara și să se întâlnească cu fanii.

Mihai Constantinescu este internat la Spitalul Municipal din Capitală și a fost nevoit să își anuleze toate spetacolele. Artistul ar fuferi de insuficiența respiratorie, hipertensiune pulmonară și cardiopatie valvulară.