Mihai Costea, DEZVĂLUIRI-BOMBĂ. Cum şi cu cine A ÎNŞELAT-O pe Daniela Crudu

Mihai Costea a recunoscut ca i-a fost infidel Danielei Crudu si recunoaste ca a avut o relatie in paralel cu o alta femeie, Alina. Fotbalistul regreta si aventura de o noapte cu Denisa Botcari.

17 sept. 2014, 07:18
Mihai Costea, DEZVĂLUIRI-BOMBĂ. Cum şi cu cine A ÎNŞELAT-O pe Daniela Crudu

„E momentul sa spun adevarul! E prima si ultima oara cand vorbesc despre viata mea in presa. Spun tot adevarul, ca sa fiu impacat cu mine, pentru ca deja nu mai suport sa fiu implicat in circul asta. Sunt om, am gresit, imi recunosc greseala, dar vreau ca tot spectacolul asta de prost gust sa se termine. Este adevarat ca am avut o aventura de o noapte cu Denisa Botcari, dar de atunci nu am mai avut nicio legatura cu ea si nu mai vreau sa aud de ea”, a spus Mihai Costea pentru WOWbiz.ro.

„De asemenea, este adevarat ca am umblat o perioada cu Alina, dar a fost altceva, intre noi a fost atractie, nu o simpla aventura, dar in acest moment sunt singur”, a mai precizat fotbalistul.

Mihai Costea a avut si un mesaj pentru fosta sa iubita: „Imi cer scuze in fata Danielei, imi pare rau, regret enorm ca am facut-o sa sufere, si va dau cuvantul meu de onoare ca timp de doi ani nu a existat alta femeie in viata mea. Imi pare rau ca am ranit-o, dar in acest moment nici cu ea nu mai vreau sa fiu pentru ca problemele noastre intime trebuiau rezolvate in particular, nu la televizor”.