Mihai Găinuşă pleacă şi el de la Kiss FM? „Sunt liber de contract”

După ce Şerban Huidu şi-a anunţat despărţirea de Kiss FM, a venit rândul lui Mihai Găinuşă să se despartă de postul de radio la care a lucrat în ultimii ani.

17 ian. 2014, 10:56
Mihai Găinuşă pleacă şi el de la Kiss FM? „Sunt liber de contract”

Mihai Găinuşă pleacă şi el de la Kiss FM. Contractul său cu postul de radio a expirat şi este foarte probabil să nu fie reînnoit.

„Deocamdată sunt liber de contract. Contractul meu cu Kiss FM s-a terminat la 31 decembrie”, a declarat Găinuşă pentru paginademedia.ro.

Realizatorul radio-tv a precizat că are mai multe oferte de la posturi de radio, însă a precizat că produsul Cronica Cârcotaşilor ar putea rămâne la Kiss FM. „Cronica Cârcotaşilor ar putea fi la Kiss FM sau în altă parte. Nu eu sunt deţinătorul mărcii. Dar există posibilitatea ca eu să nu mai fiu la Kiss FM. Negocierile pe care le am sunt în nume propriu”, a precizat Găinuşă.

Totuşi, printre posturile de radio cu care negociază se află şi Kiss FM: „Negocierile sunt în fază incipientă. La Kiss FM sunt acum alţi acţionari, trebuie să văd care sunt condiţiile. Zilele acestea voi lua o decizie”.

„Nu m-am despărţit de Şerban Huidu, rămâne împreună pe TV. Doar că el a făcut o pauză de radio. Şi contractul de pe TV s-a terminat, dar, mai mult c sigur, CXronica Cârcotaşilor va continua pe Prima TV”, a menţionat Găinuşă.