Mihai Găinușă vinde pensiunea de la Cheia. Câți bani vrea fostul cârcotaș pe vila cu 9 camere

Fostul cârcotaș, Mihai Găinușă, este hotărât să renunțe la una dintre afacerile sale, pensiunea din localitatea Cheia. Pandemia l-a afectat foarte tare și nu o mai poate întreține.

10 iun. 2022, 21:35
Mihai Găinușă vinde pensiunea de la Cheia. Câți bani vrea fostul cârcotaș pe vila cu 9 camere

Pensiunea „Găinușa de munte” din Cheia este un colț de rai, sau cel puțin așa susțin unii turiști care au vizitat-o, a produs foarte puțini bani în ultimii doi ani.

Câți bani vrea Mihai Găinușă pe vila de la Cheia

Așadar, Mihai Găinușă a scos la vânzare cu 9 camere și terenul de peste 3.000 de mp și cere pe ele 545.000 de euro. Deși îi pare rău că trebuie să o vândă, vedeta TV spune că nu are încotro.

Citește și: Mihai Găinușă le-a desființat pe Andreea Mantea și Mirela Vaida: Nu au ce căuta în televiziune!

La pensiunea „Găinușa de munte”, realizatorul TV a lucrat peste 17 ani, dar în urma unei discuții cu soția lui, după petrecerea de Revelion de anul trecut, a decis să pună lacătul pe ușă.

„Nu mai am afacerea, am închis pensiunea, de la 1 ianuarie, imediat după Revelion. A venit criza asta, nu am de unde să mai angajez oameni, nu mai aveam nici cum să plătesc utilitățile. La mine, la Cheia, este o localitate mică, n-am mai găsit oameni ca să angajez. Nu țin vilă de familie, am scos-o la vânzare. Am pus-o și pe site-uri de anunțuri”, ne-a declarat Mihai Găinușă pentru impact.ro.

Vedeta TV nu a avut deloc succes în domeniul HORECA

Într-un interviu mai vechi, dat sursei amintite mai sus, Mihai Găinușă povestea că nu a avut noroc în HORECA, domeniu care s-a dovedit foarte păgubos pentru el.

„La pensiune avem doar 7-8 camere, care sunt deja rezervate din luna februarie, atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion. Dar nu eu sunt șeful acolo, soția mea se ocupă de tot. Nu merge strălucit, în general, una peste alta. Un sfert din pensiune a fost construită din fonduri europene, nerambursabile, acum 15 ani. N-am avut ce face decât să arunc banii pe HORECA, un domeniu tare păgubos!”.

Totuși, clienții s-au dovedit a fi foarte mulțumiți de serviciile oferite de fostul cârcotaș. Se pare că dulcurile făcute în restaurant erau delicioase.

„La un moment dat, m-a lovit sentimentul că sunt acasă și chiar ne-am hotărât să investim, în weekenduri, la Găinușă, banii cu care voiam să ne construim o casă de vacanță la Vălenii de Munte. Deci, dacă vreți să vă simțiți ca acasă, mergeți în acest colțișor de rai, la marginea pădurii, veți mânca cel mai bun tiramisu, cele mai bune clătite cu dulceață, făcută în casă, să nu mai zic de înghețata parfait făcută acolo”, a scris o turistă.

Citește și: Scandal monstru între Mihai Găinuşă şi Şerban Huidu: „Eu sunt aici şi tu acolo, ca un cuc”

Vila are 9 camere, două terase, 9 băi, 8 balcoane, restaurant, centrală proprie, apă, canalizare, gaz. Puncte de interes în zonă sunt Muzeul Florilor, Mănăstirile Suzana și Cheia, iar la la 50 de kilometri distanță se află superbul oraș Brașov. Foarte mulți turiști au lăsat pe site-ul pensiunii mesaje frumoase, mulțumiți de condițiile de cazare.