Mihai Goţiu, activist anti Roşia Montană, candidează la Senat pe listele USR

Jurnalistul si activistul Mihai Gotiu va candida pe listele USR Cluj la Senat, scrie HotNews.ro. Mihai Gotiu a fost unul dintre cei mai duri opozanti ai proiectului minier de la Rosia Montana, dar si ei exploatarii gazelor de sist prin metoda fracturarii hidraulice.

25 oct. 2016, 14:21
Mihai Goţiu, activist anti Roşia Montană, candidează la Senat pe listele USR

In acest moment, Mihai Gotiu conduce platforma RomaniaCurata.ro, insa este auto-supsendat temporar. 

In urma cu cateva zile, platforma condusa de Mihai Gotiu a gazduit un atac dur al Alinei Mungiu Pippidi la adresa lui Dacian Ciolos dupa ce acesta si-a lansat platforma politica.

„Printr-un misterios aranjament de vară, niciodată consultat cu susținătorii, USR devine doar un vehicol Cioloș, nu mai are rost să își facă program, că vine o platformă scrisă undeva, nici să construiască competențe, că vin deja selectate de președinție și servicii, din guvernul Cioloș”, scria Pippidi dupa lansarea platformei lui Dacian Ciolos.

Mihai Gotiu (n. 1973) este licentiat in Drept si a urmat cursurile de Jurnalistica la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, potrivit unui profil de pe platforma CriticAtac. A fost redactor-sef al saptamanalelor Clujeanul si Viata Clujeanului si al cotidianului Ziarul Clujeanului. A colaborat cu platformele VoxPublica.ro si Critic Atac.