Mihai Leu a fost operat în secret, pentru a treia oară, de cancer. Cum arată acum campionul FOTO

Diagnosticat în urmă cu doi ani cu cancer la colon, fostul campion mondial de box şi campion naţional de raliuri Mihai Leu a suferit până acum trei intervenţii chirurgicale, ultima dintre ele în mare secret, în această primăvară.

27 iul. 2016, 09:04

Mihai Leu a mai fost supus unei operaţii în această primăvară, după cum au declarat surse din anturajul campionului. „Totul a fost in secret! Interventia era absolut necesara, pentru a indeparta tot ce ar fi putut sa ii mai afecteze colonul. A fost o reusita, iar Mihai se simte acum ca nou, si-a reluat activitatile profesionale si poate pleca in vacante, fara sa isi IA punga cu medicamente la el. A revenit si la greutatea normala, este chiar o minune„, au declarat apripiaţi ai campionului, pentru wowbiz.ro.

Mihai Leu, primul campion mondial la box profesionist al României, a fost diagnosticat în decembrie 2014 cu cancer la colon. După intervenția chirurgicală efectuată de profesorul Irinel Popescu la spitalul Fundeni, Mihai Leu a plecat la scurt timp la Viena pentru a începe un tratament cu chimioterapie. Pentru Mihai Leu au urmat vizite dese la clinicile din Austria, unde i s-a  administrat un tratament revolutionar, dar si in Romania, la acelasi medic care i-a facut interventia chirurgicala. Totuşi, iarna trecută el a fost supus pentru a doua oară unei intervenţii chirurgicale.

Mihai Leu a devenit campion mondial pe 22 februarie 1997, când a cucerit centura mondială versiunea WBO la semimijlocie, după ce l-a învins, în 12 reprize, pe panamezul Santiago Samaniego.Și-a apărat titlul pe 20 septembrie 1997, în fața iralnezului Michael Carruth, dar a fost nevoit să se retragă neînfrânt din lumea boxului (28 de meciuri, 28 de victorii la profesioniști), din cauza acelei accidentări la braț. A intrat în lumea raliului, devenind campion național în anul 2003.

Mihai Leu, acum: