Mihai Leu arată EXCELENT la un an după ce a fost diagnosticat cu CANCER

Mihai Leu a învins în lupta cu cancerul. Fostul campion mondial de box a revenit la forma fizică de dinainte de boală.

08 sept. 2015, 17:14

Mihai Leu, primul campion mondial la box profesionist, a fost diagnosticat acum un an cu cancer la colon si a fost nevoie de o interventie chirurgicala de urgenta la Spitalul Fundeni pentru ca tumora sa nu ii fie fatala.

„Mihai Leu a fost operat de profesorul Irinel Popescu si totul a fost o reusita. Medicul i-a taiat o bucata din colon si i-a indepartat infectia care ii macina organismul. Apoi, a inceput calvarul orelor de chimioterapie pe care le-a facut la Viena. Dupa fiecare tratament, avea stari de somnolenta, o moleseala in corp si nu putea sa manance nimic. A si slabit mult, in jur de 10 kilograme, si parea ca boala nu se stopa din evolutie. Pe fondul acesta, a venit si a doua operatie, la doar cateva luni de la prima, si tot la Fundeni. Atunci i s-a indepartat drena care facea legatura intre colon si exteriorul corpului si i s-a curatat din nou locul in care avusese tumoarea. Din fericire, totul a decurs bine si, cu ajutorul important al sotiei sale, Anna, fostul campion s-a pus pe picioare. A plecat iarasi in Austria, unde si-a facut analizele, in urma carora a aflat ca markerii tumorali sunt in limite normale”, au dezvaluit apropiatii lui Mihai Leu pentru WOWbiz.ro.

De atunci a trecut aproape o jumatate de an iar Mihai Leu se simte din ce in ce mai bine, semn ca a mai invins intr-o lupta, de data aceasta insa cu boala: „In acest moment, situatia este stabila, iar el si-a reluat viata de dinainte de a afla ca este bolnav. Se implica in competitiile automobilistice, merge la concursurile pugilistice, la care are si calitatea de arbitru si, fireste, participa la evenimentele private.”.