MIHAI LEU se îndreaptă spre un nou titlu de CAMPION

Mihai Leu, fostul mare campion mondial la box, face senzație și în Campionatul Național de Viteză în Coastă, iar în acest weekend, cu al său Ferrari 458 Challenge, a obținut un nou succes.

30 iun. 2019, 16:02
MIHAI LEU se îndreaptă spre un nou titlu de CAMPION

La al doilea an de la revenirea în automobilismul sportiv, Mihai Leu a urcat pe prima treaptă a podiumului de la Reșița, dedicat Categoriei I, acolo unde iau startul mașinilor de producție. La Categoria II, acolo unde concurează exclusiv mașinile special pregătite pentru competiții, victoria i-a aparținut bulgarului Stefan Stoev.

Grație succesului din Banat, Mihai Leu și-a consolidat poziția de lider al clasamentului după patru etape, cu un total de 93 de puncte, cu nu mai puțin de 40 peste următorul clasat.

„Este o cursă care mi-a plăcut dintotdeauna pentru că te forțează să fii extrem de eficient, iar orice greșeală te poate costa etapa în sine. Sunt bucuros pentru acest loc 1, sunt bucuros că sunt lider, însă sezonul nu s-a încheiat”, a declarat Mihai Leu.

Dacă se va impune la viteză în coastă, ar fi a treia disciplină în care Mihai Leu reușește să facă performanță. Multiplu campion național și campion mondial la box amatori și profesionist, sportivul originar din Hunedoara a fost și campion național absolut de raliuri în 2003.

Un total de 60 de participanți au luat startul în etapa a patra din Campionatul Național de Viteză în Coastă, organizată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.