Mihai MITOŞERU a vrut să se omoare. Mama actorului, în lacrimi la TV FOTO

Camelia Mitoşeru a început să plângă, în direct, atunci când şi-a adus aminte de un moment sumbru din viaţa ei şi a fiului ei. Actorul s-a răsturnat cu maşina în urmă cu câţiva ani de zile, iar logodnica lui a murit.

03 apr. 2017, 11:19

Mihai Mitoşeru a fost dărâmat după ce iubita lui s-a stins din viaţă şi chiar a vrut să se sinucidă, scrie cancan.ro. Mama lui a povestit totul printre lacrimi.

Citeşte şi Soţia lui Mihai Mitoşeru, de urgenţă la spital. Diagnostic TERIBIL al MEDICILOR

„Hai să nu ne amintim pentru că iar înnebunesc. Gândiţi-vă ce a fost la mine. Eu am trăit asta. Mihai şapte ani a stat singur după aceea. Gândiţi-vă prin ce am trecut. Nici nu pot să povestesc ce a fost. A vrut să se omoare. Şi eu am avut noroc cu prietenii lui, Oana Roman, Mircea Badea, Cristi Brancu, majoritatea colegilor au fost lângă el. Altfel cred că îl pierdeam. E foarte grea despărţirea, este cumplită. Mie, atunci când mi s-a întâmplat nenorocirea aia, mi-a spus un domn din Basarabia şi într-adevăr, pomenim. Nu vreau să mai vorbesc că asta e. Asta nu se uită niciodată… gândiţi-vă câţi ani au trecut”, a mărturisit Camelia Mitoşeru.