Mihai Mitoşeru s-a căsătorit VIDEO

După 10 ani de relaţie şi amânări repetate, Mihai Mitoşeru şi iubita lui, Noemi, au devenit oficial soţ şi soţie. Cei doi au spus un DA hotărât, dar cu lacrimi în ochi, în faţa ofiţerului stării civile şi a zecilor de prieteni prezenţi la eveniment.

13 dec. 2015, 09:09
Mihai Mitoşeru s-a căsătorit VIDEO

Emoţionaţi până la lacrimi, mirii au spus cel mai important DA din viaţa lor, informează România TV

Emoţionaţi. Da. Şi când am venit, şi înăuntru, si inca mai suntem. Să vezi ce o să fie la petrecere. Tot ce pot să spun este că, nu ştiu dacă aţi observat, dar azi, după multe zile cu nori, este prima zi cu soare”, a declarat ginerică. 

Citeşte şi Mihai Mitoşeru pe Facebook: „Copilul nostru a plecat pe lumea cealaltă”

Prezentatorul Mihai Mitoşeru şi frumoasa lui logodnică, Noemi, plănuiau să se căsătorească încă de anul trecut. „Nu o să ne căsătorim pe 11 iulie pentru că nu vreau să fac cununia civilă acum şi să risc să nu mai fac cununia religioasă, plus că odată ce am trecut prin acest moment parcă nu o să mai retrăiesc la aceeasi intensitate cununia religioasa, le vreau pe amandoua odata”, declara Mihai Mitoşeru anul trecut. 

Dar, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Mihai Mitoşeru şi Noemi au ajuns până la urmă să fie căsătoriţi cu acte, iar părinţi spirtuali le-au fost Romică Ţociu şi soţia lui, Nicoleta. Cel mai probabil, cununia religioasă va avea loc anul viitor.