Mihai Morar, despre relația cu fiicele sale. ”Trebuie să le respecți intimitatea asta”

Mihai Morar a vorbit despre relația pe care o are cu fiicele sale. El are trei fete, gemenele Mara și Cezara, și pe micuța Roua.

21 apr. 2024, 18:36

Mihai Morar este un om împlinit. Are o soție care îl iubește și trei fete, care sunt totul pentru el. Gemenele Mara și Cezara au ajuns la vârsta adolescenței, iar prezentatorul a trebuit să învețe să înțeleagă această nouă etapă din viața lor.

Mihai Morar a povestit cu mândrie despre gemenele lui că sunt două fete cu capul pe umeri, ascultătoare și silitoare la școală, uimit fiind de faptul că el era mult mai rebel în adolescența sa decât sunt ele.

”E adolescență în toată regula. E complicată, dar este faină. E foarte fain că pot să văd și eu ceea ce vedea mama când eram eu acasă. Am fost un adolescent mult mai complicat, rebel decât sunt fetele mele. Însă ce am înțeles este că în anii ăștia că îi lași tu sau nu îi lași tu, ei au nevoie de independență și au impresia că sunt independenți. Și trebuie să îi lași dacă se închid în cameră câteva ore, să le respecți intimitatea asta, pentru că așa se dezvoltă orice individ, încercând să fie independent”, spune Mihai Morar, conform Playtech.ro.

Ba chiar mai mult de atât, Mara și Cezara au avut parte de o educație financiară corespunzătoare, mai ales că fetele au ajuns să-și împrumute propriul tată, așa cum recunoaște Mihai Morar.

Fetele mele au o altă relație cu banii. Noi, pentru că nu aveam când eram mici, în sensul nu că eram săraci, dar atunci nu prea avea nimeni și noi evident că ne-am dorit și din alea și din alea și haine și mașini, generația asta nu e așa. E mai puțin dependentă de bani și sigur că am avut discuții despre bani.

Să știi că le-am observat și când intru în magazine, mai degrabă eu sunt cel care cheltuiesc mai mult decât ele, chiar dacă sunt fete, sunt foarte atente și la sumă, plus că ele amândouă au bursă. Și mă mai împrumută și pe mine din când în când atunci când nu am bani la mine. Eu sunt mai aerian așa, uit să am bani la mine și se mai întâmplă să le cer lor când mai vine un curier cu ceva. Au o relație foarte ok, au mult bun simț”, a mai spus Mihai Morar.