Mihai Morar și-a dus gemenele pe stadion: „Ne-am îmbrăcat în roșu, galben și albastru. Ce dor îmi era!”

Mihai Morar și-a dus gemenele pe stadion și au urmărit meciul România-Eleveția cu sufletul la gură. Pe Arena Națională, prezentatorul s-a întâlnit și cu fostul președinte Emil Constantinescu, cu care a purtat o discuție emoționantă.

23 nov. 2023, 10:58
Mihai Morar și-a dus gemenele pe stadion: „Ne-am îmbrăcat în roșu, galben și albastru. Ce dor îmi era!”
Mihai Morar și-a dus gemenele pe stadion

Mihai Morar și-a dus gemenele pe stadion. Realizatorul de radio are convingerea că nu o să uite niciodată această noapte petrecută pe stadion, una în care bucuria a fost la cote maxime.

Citește și: Mihai Morar, mesaj emoţionant pentru gemenele sale care au împlinit 15 ani. „Anii cu cele mai multe întrebări. Să nu vă speriaţi, sunt minunaţi”

Mihai Morar și-a dus gemenele pe stadion

Prezentatorul a făcut o postare pe rețelele sociale, în care le-a împărtășit fanilor că a mers, alături de două dintre fetele sale, pe stadion, la meciul Naționalei. S-a bucurat foarte tare de momentele petrecute acolo, mai ales că erau și foarte mulți copiii.

Las imaginile astea aici pentru a-mi aduce aminte peste vremuri că, într-o seară de noiembrie, au putut trăi și copiii mei bucuria pe care am trăit-o și eu în copilărie. Bucuria e România!

Prezentatorul recunoaște că și-a dorit ca fiicele lui să aibă aceste trăi și să simtă parfumul fericirii după o victorie a Naționalei, așa cum se întâmpla în copilăria lui, când juca Gică Hagi și antrena Anghel Iordănescu. Dar iată că timpul își ia din nou revanșa.

Aseară, cu Mara și Cezara, ne-am îmbrăcat în roșu, galben și albastru (ce dor îmi era de clișeul ăsta patetic!) și am plecat la stadion pentru sărbătoarea unei generații.

Ne-a scris cineva în dimineața asta la radio de ce facem atâta tam-tam, e doar o banală calificare! Poate la scara fotbalului mondial așa este, dar muream de dorul unei banale calificări la un turneu final.

Muream de ciudă că nu vor trăi copiii mei în copilăria lor măcar un pic din ce am trăit eu în copilăria mea. Muream de inimă rea că nu au și ei un Hagi și un Iordănescu al lor, fără să știu că era nevoie de resurecția lui Hagi și a lui Iordănescu pentru a se împlini iar visul.

Copiii ăștia – nu doar ai mei, au fost cu miile pe stadion aseară – meritau și ei o echipă care să-i unească sub tricolor, în “Deșteaptă-te, române!”, întru România”, a scris Mihai Morar, pe rețelele sociale.