MIHAI NEŞU a ajuns la mânăstire

Cu siguranţă una dintre cele mai triste poveşti din lumea fotbalului românesc, situaţia lui Mihăiţă Neşu pare să meargă din rău în mai rău, iar coşmarul pe care fostul fundaş stînga al Stelei şi al echipei naţionale nu se mai sfîrşeşte. Aflat oricum într-o situaţie groaznică din cauza problemelor sale de sănătate, fostul fotbalist a primit o nouă lovitură în urmă cu nici trei săptămîni, atunci cînd mama sa a decedat. Evenimentul nefericit l-a făcut pe Neşu să ia o decizie care se poate dovedi capitală pentru viitorul său: s-a mutat definitiv în România alături de tatăl său.

04 mai 2014, 09:19
MIHAI NEŞU a ajuns la mânăstire

Mihăiţă Neşu a fost tot timpul o persoană religioasă şi un om care spiritual a încercat tot timpul să se apropie cât mai mult de Dumnezeu. De aici porneşte şi povestea pe care FANATIK o va dezvălui astăzi. La puţin timp după accidentul care l-a lăsat paralizat, fotbalistul avea o discuţie cu tatăl său: „Eu să ştii că nu o să mă mai fac bine. Niciun tratament, niciun medic nu cred că mă va mai pune pe picioare. Tată, îţi spun, există doar cineva care mă mai poate face bine: Dumnezeu!”. Replica l-a lăsat mască pe Mircea Neşu, un om ajuns acum la 72 de ani, care niciodată nu a fost un om evlavios, ci mai degrabă unul laic. Tocmai de aceea revelaţia pe care a avut-o a fost una de proporţii. Atît de mari, încât doctorul Mircea Neşu, un om care şi-a împărţit toată viaţa între medicină şi arbitraj, a ajuns la vîrsta senectuţii să picteze. Şi nu orice, doar icoane! Şi vorbim de o persoană care nu se mai apropiase vreodată de şevalet sau de o bucată de sticlă pe care să o înfrumuseţeze.

Citeşte şi Veste fantastică pentru Mihai Neşu: Ar putea merge din nou VIDEO

Lovitura cauzată de moartea Monicăi Neşu le-a schimbat iar perspectiva celor doi bărbaţi ai familiei Neşu şi, ca în urmă cu trei ani, cînd Mihăiţă şi-a fracturat coloana, nici cursul vieţii n-a mai fost cel dinainte. „Mă mut definitiv aici!”, a spus fostul sportiv, ajuns acum la 31 de ani. Iar oamenii din Oradea povestesc: „A fost vorba să se mute de ceva vreme aici. Casa tatălui său fusese dotată de mult timp cu rampe şi toate celelalte necesare ca Mihăiţă să se poate mişca în voie. Dar a fost ba în Olanda, ba la tratamente, mai trecea şi pe aici, dar acum se pare că a rămas”. O dovadă a faptului că Neşu a decis să rămînă în România şi să caute salvarea divină aici este mărturia altei persoane, care dezvăluie, practic, motivaţia fostului fotbalist: „Se duce foarte des la biserică. Nu ştiu dacă zilnic, dar de trei sau patru ori pe săptămînă. Se duce la Mănăstirea Sfintei Cruci, din zona Podgoria, undeva la cîţiva kilometri de Oradea”. O mărturie care ţine loc de toate cuvintele. Pentru că Neşu nu mai are nevoie de vorbe, ci de fapte. De miracole! Iar miracolele le cauţi în divin.

Citiţi mai mult pe fanatik.ro

Citeşte şi CUTREMURĂTOR! De ce nu DIVORŢEAZĂ soţia de Mihăiţă Neşu deşi s-au separat de peste un an