Mihai Neşu, declaraţii CUTREMURĂTOARE de ZIUA LUI. „Mă miram că pot SĂ MĂ RIDIC!”

Mihai Neşu a împlinit, joi, 32 de ani. La patru ani de la cumplitul accident care l-a lăsat paralizat de la gât în jos, Neşu pare resemnat cu gândul că nu se va mai recupera niciodată.

20 feb. 2015, 07:05
Mihai Neşu, declaraţii CUTREMURĂTOARE de ZIUA LUI. „Mă miram că pot SĂ MĂ RIDIC!”

Mihai Nesu a avut un vis incredibil avut chiar inaintea aniversarii.

„Azi-noapte am avut un vis frumos. Ma facusem bine. Prinsesem puteri si ma miram ca pot sa ma ridic, ca pot sa umblu. A fost atat de real… Aveam asa un raspuns, parca Dumnezeu mi-a raspuns la rugaciunile mele”, a marturisit Mihai Nesu pentru PRO TV.

„Aceste probleme, cumulate cu moartea parintilor mei, m-au dat, asa, putin peste cap si doar Dumnezeu ma mai tine”, a mai aduagat Mihai Nesu, tinand capul in pamant.

„Cel mai greu mi-a fost dupa moartea mamei. Nu-mi dadeam seama cat de importanta e mama pentru mine si cat de mult imi purta de grija. Atunci cand a murit parca am ramas asa singur pe o insula”, a continat Mihai Nesu.

„Acum asta ma motiveaza, lupta pentru mantuire, mantuirea sufletului. Ii rog sa se roage in continuare pentru mine. Sa se bucure de viata, de sanatate. Asta e cel mai important”, a incheiat Mihai Nesu.