Mihai Neşu, moment emoţionant după ce a fost premiat de FIFPro. „E un miracol!”

Mihai Neșu este recunoscător după ce a primit "Premiul de merit" și un cec în valoare de 25.000 de dolari din partea FIFPro pentru munca sa în folosul copiilor cu dizabilități.

13 dec. 2017, 21:42
Mihai Neşu, moment emoţionant după ce a fost premiat de FIFPro. „E un miracol!”

Fundația lui Mihai Neșu a fost aleasă cu unanimitate de voturi dintre 7 proiecte/fundații propuse de țări afiliate FIFPro pentru „Premiul de merit 2017”.

„Mihai Neşu cunoaște toți copiii și problemele pe care le au, iar copiii sunt fericiți să îl aibă alături. Considerăm că Mihai este un exemplu pentru noi toți. El încearcă să scoată ce e mai bun din orice eveniment nefericit și a adus zâmbetul pe fețele multor copii”, a declarat Emilian Hulubei, președintele AFAN, care i-a înmânat distincția lui Neșu.

„Acest premiu arată că este foarte important ceea ce facem noi; muncim împreună cu copiii zi de zi pentru o viață mai bună și pentru sănătate. Această sumă acoperă aproape un sfert din bugetul nostru anual și ne dă oportunitatea de a ajuta prin terapie mai mulți copii”, a spus Mihai Neșu pentru FIFPro.org.

„Viața mea e o bucurie extraordinară. Sunt foarte bucuros că pot ajuta acești copii, că pot face bine. S-au schimbat multe după accident, au fost perioade foarte grele. E un miracol că pot vorbi și respira singur! Acum sunt într-o perioadă frumoasă din viață, să văd că pot fi de folos. Vorbesc săptămânal cu foștii mei colegi de la Steaua și de la Utrecht”, a mai spus Mihai Neşu.