Gest URIAŞ făcut de MIHAI NEŞU. Iniţiativa sa, sprijinită de GIGI BECALI

Mihai Neşu a făcut un gest minunat,alături de Gigi Becali. cei doi au ajutat un centru de recuperare pentru copii cu dizabilităţi neuromotorii.

04 aug. 2015, 10:55
Gest URIAŞ făcut de MIHAI NEŞU. Iniţiativa sa, sprijinită de GIGI BECALI

Mihai Nesu este paralizat dupa accidentul suferit in 2011, la un antrenament al lui FC Utrecht.

„Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilitati neuromotorii B2B Special din Constanta a reusit sa isi asigure existenta pana anul viitor cu ajutorul sprijinului financiar venit de la Fundatia Mihai Nesu si de la Gigi Becali”, noteaza mangalia.tv.

„Amenajarea si dotarea centrului la standarde comparabile cu cele din clinicile din afara tarii s-a realizat in totalitate din donatii si sponsorizari prin intermediul Asociatiei Copii Suflete Sperante, cu sprijin financiar din partea Mihai Nesu Foundation”, continua sursa citata.

Managerul centrului de recuperare, Ramona Drutau, a vorbit despre ajutorul acordat de Mihaita Nesu, dar si Gigi Becali: „Pentru ca aceasta institutie sa poata supravietui este necesar ca 30-35% din cheltuielile lunare ale centrului sa fie acoperite din donatii si sponsorizari directe si acest lucru este posibil prin intermediul tuturor acestor persoane deosebite care ne sunt alaturi, Mihai Nesu si toti ceilalti sponsori si colaboratori la care s-a adaugat recent si dl Gigi Becali caruia ii multumim pentru increderea si sprijinul pe care domnia sa a ales sa ni le acorde. Fara acesti oameni, fara acesti bani centrul de recuperare B2B Special ar inceta sa existe”.