Mihai Neşu, mesaj EMOŢIONANT de PAŞTE. Au trecut 6 ANI de la cumplitul accident VIDEO

Mihai Neşu, fotbalistul imobilizat de aproape şase ani într-un scaun cu rotile, a transmis un mesaj emoționant de Paște. "Să fim sprijin și ajutor celor care au nevoie", a transmis Mihai Neşu pe pagina de Facebook fundației sale.

15 apr. 2017, 10:56
Mihai Neşu, mesaj EMOŢIONANT de PAŞTE. Au trecut 6 ANI de la cumplitul accident VIDEO

Mihai Neșu este țintuit într-un scaun cu rotile în urma unui accident petrecut în timpul unui antrenament pe vremea când juca la FC Utrecht (Olanda). Nu și-a pierdut speranța. Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, fostul internațional a transmis un mesaj emoționant.

Fosta soţie a lui Mihăiţă Neşu şi-a refăcut viaţa alături de un alt bărbat. Ce face Maria, la trei ani de la divorţ

„Cu ocazia Învierii Domnului nostru, Iisus Hristos, pe lângă bucuria ce ne o aduce an de an această Sărbătoare, trebuie să luăm aminte şi la dragoste dusă până la sacrificiu a Mântuitorului pentru noi. E minunat când facem şi noi la fel, oferind din dragostea noastră, din timpul nostru, fiecare ce are de folos, să fim sprijin şi ajutor celor în nevoie. Pentru mine, şi asta înseamnă Sfintele Paşti. O aducere aminte! Să fim mai buni şi să ne luptăm zilnic să devenim mai buni. Vă doresc, tuturor, Sărbători cu bucurie şi sănătate maximă! Vă mulţumim, pentru ajutorul vostru zilnic”, a spus Mihai Neșu într-un mesaj postat pe pagina oficială Mihai Neșu Foundation de pe Facebook.

Mihai Neşu a împlinit 34 de ani. Ce a apărut pe pagina sa la aproape 6 ani de la accidentul care i-a schimbat viaţa