Gest IMPRESIONANT al lui MIHAI NEŞU

Mihai Neşu continuă să se implice în campanii umanitare. Fostul fotbalist a facut o vizită la Centrul de Plasament nr 3 din Oradea.

13 feb. 2015, 16:12
Gest IMPRESIONANT al lui MIHAI NEŞU

Pe pagina de Facebook a Fundaţiei Mihai neşu a apărut o postare despre vizită.

„Cu putin timp in urma am vizitat Centrul de Plasament nr 3 din Oradea. Mihai Nesu a fost impresioant de pasiunea baietilor pentru fotbal si de dorinta acestora de a afla mai multe despre cum pot fi depasite evenimentele grele ale vietii. O discutie de cateva minute cu adolescentii entuziasmati a fost un prilej de bucurie. Baietii ne-au promis ca la viitoarea intalnire vor face o demonstratie a calitatilor sportive. Vom reveni cu drag!

Tot la acest centru i-am vizitat pe micutii abandonati, copii cu varste intre 5 luni si 2 ani, care sufera de boli precum microcefalie, hidrocefalie.

Este important sa aflam care sunt dificultatile acestor copii, precum si dorintele lor. Daca doriti sa contribuiti financiar sau cu resurse specifice varstei bebelusilor contactati-ne la nr de telefon 0721 366 252 sau la adresa de mail [email protected].

Multumim personalului si directoarei centrului care ne-au primit cu multa caldura si care sunt un model de implicare si profesionalism.

Din motive de protectie vom posta doar poza cu personalul centrului, nu si cea cu copiii”, a fost mesajul Fundaţiei Mihai Neşu.