Mihai Petre şi Edi Stancu îşi negociază întoarcerea la PRO TV. La ce emisiune

Mihai Petre și Edi Stancu au adunat un capital de imagine incredibil în anii petrecuți la ”Dansez pentru tine” – unul ca jurat, celălalt ca șef al baletului. Acum doi ani, au schimbat barca și s-au implicat într-un proiect similar al Antenei 1, mort în fașă. Azi, își negociază revenirea la postul care i-a consacrat.

09 dec. 2016, 16:19
Mihai Petre şi Edi Stancu îşi negociază întoarcerea la PRO TV. La ce emisiune

PRO TV se pregătește să facă o mișcare unică în istoria televiziunii românești. Mai marii postului au decis achiziționarea licenței showului „Dansez printre stele”, un format cu care, nu mai departe de acum doi ani, Antena 1 a dat greș. Mai precis, audiențele neașteptat de mici nu au mai justificat costurile de producție, motiv pentru care a fost încheiat prematur.

Tocmai pentru acest format, zeci de oameni, producție și vedete, au „dezertat” de la PRO la Antenă. Printre ei s-au numărat coregrafii Mihai Petre și Edi Stancu împreună cu al său balet. Și tot ei se pregătesc acum să se întoarcă la PRO TV, culmea, pentru același format.

Se prea poate ca doar unuia dintre ei să-i surândă norocul, căci, se pare, cei doi sunt doriți pentru același post, cel de jurat. În momentul de față, ambii se află în negocieri intense cu noua conducere a vechiului loc de muncă și, până în prezent, nu s-a luat încă o decizie.

Sursa: libertatea.ro