MRU, consilierul lui Iohannis, face previziuni: 2015 va fi un an fierbinte, plin de agitaţie şi tumult

Proaspăt numit consilier onorific al preşedintelui Klaus Iohannis, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu anunţă, într-o postare pe Facebook, un an politic agitat şi tumultuos.

01 ian. 2015, 10:17
MRU, consilierul lui Iohannis, face previziuni: 2015 va fi un an fierbinte, plin de agitaţie şi tumult

„Prima zi a noului an. 2015 va fi un an fierbinte, un an plin de tumult și agitație, un an care va contribui la croirea unui nou parcurs pentru noi, pentru generațiile viitoare, pentru România. Înainte de a intra în vâltoarea evenimentelor cotidiene, să ne bucurăm din plin de micile momente de liniște care ne sunt îngăduite”, scrie Mihai Răzvan Ungureanu.

În aceeaşi postare, Ungureanu le urează „La Mulţi Ani” celor care îşi serbează onomastica pe 1 ianuarie. „Astăzi Sfântul Ierarh Vasile cel Mare, apărător al celor sărmani, al celor neputincioși, să ne binecuvânteze cu harul său. Să ne uităm cu credință în viitor, să ne acceptăm greșelile, să ne asumăm responsabilitățile și să devenim creștini mai buni în anul care tocmai a venit. Un sincer ‘La mulți ani!’ tuturor celor care își sărbătoresc onomastica. Să avem cu toții o zi liniștită și plină de împlinire în mijlocul familiei”, scrie fostul prim-ministru.

CITEŞTE ŞI Klaus Iohannis, ultimul anunţ privind lista de CONSILIERI de la Cotroceni

Pe 29 decembrie, Ungureanu a fost numit drept consilier personal al preşedintelui Klaus Iohannis. Funcția de consilier personal nu este remunerată, fiind una onorifică. „Președintele României l-a numit pe domnul Mihai Răzvan Ungureanu consilier personal, funcție onorifică neretribuită”, a confirmat pe Facebook purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Tatiana Niculescu Bran.