Mihai Răzvan Ungureanu: Împreună cu Mişcarea Populară căutăm o formulă cu care să mergem la alegeri

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat vineri că dialogul cu Partidul Mişcarea Populară continuă, pentru a se găsi o formulă unitară cu care să se meargă la alegerile de anul viitor.

25 oct. 2013, 14:35
Mihai Răzvan Ungureanu: Împreună cu Mişcarea Populară căutăm o formulă cu care să mergem la alegeri

‘Apele încep să se strângă într-un fluviu care va sparge barajul pe care astăzi îl opune unui viitor european şi modern al României USL-ul. Ceea ce contează este principiul care ne animă, obiectivul pe care îl avem, acela de a pune partidele împreună şi de a crea din două cărămizi, din mai multe cărămizi, un partid de centru-dreapta responsabil şi reprezentativ’, a afirmat Ungureanu într-o conferinţă de presă la sediul partidului Forţa Civică.

La rândul său, preşedintele interimar al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a spus că în urmă cu două săptămâni cele două partide dădeau mesajul că sunt pregătite să meargă într-o formulă unitară mai departe iar în această formulă vor merge mai departe la alegerile europarlamentare şi vor avea candidat comun la alegerile prezidenţiale, pe Mihai Răzvan Ungureanu.

Ungureanu şi Tomac au refuzat să dea deocamdată detalii despre forma în care se vor regăsi împreună cele două partide, dacă vor forma o alianţă sau vor fuziona.

 

VEZI SI:

DEMISII din partidul lui MRU. Zeci de membri ai Forţei Civice din Arad au trecut la PNL VIDEO