Mihai Stoica, DECIZIE INCREDIBILĂ legată de fiica sa, Teodora

Mihai Stoica nu si-a iertat fiica dupa ce aceasta a fost fotografiată într-o avansată stare de ebrietate. De atunci, fostul manager al Stelei îşi trimite, lunar, fiica la control toxicolog, pentru a se asigura că Teodora Stoica nu consumă droguri.

18 aug. 2015, 05:41
Mihai Stoica, DECIZIE INCREDIBILĂ legată de fiica sa, Teodora

Mihai Stoica a luat foc in inchisoare dupa ce a vazut fotografiile cu fiica sa. Aflata la Mamaia, dupa o noapte de distractie in club, Memelusa a fost scoasa pe brate de sotul manechinului Roxana Ilie.

Imaginile nu au lasat loc de interpretari si au pus-o intr-o lumina extrem de neplacuta pe fiica lui Meme. Fostul mananger al Stelei i-a cerut imediat sotiei sale sa o duca pe Teodora la un examen toxicologic, care sa arate clar daca tanara se drogheaza sau nu.

CITEŞTE ŞI Mihai Stoica, PRIMA DECLARAŢIE după ce a ieşit din ÎNCHISOARE

Rezultatul analizelor nu a fost dat publicitatii insa, imediat dupa episod filmat de CANCAN pe litoral, Teodora a disparut din viata publica. Mai mult, fata s-a impacat cu fostul iubit, Dan Petrache, si si-a petrecut ultimele luni in Spania, acolo unde baiatul locuieste. Recent, Teodora s-a intors in tara pentru cateva zile si, imediat, a fost dusa, de mama ei, la un nou examen toxicologic.

„Meme este suparat si acum, nu i-a trecut. Nu poate uita imaginile cu fiica lui de la mare. Tocmai din acest motiv, Mihai Stoica este foarte preocupat de tot ceea ce face Teodora si o tine din scurt”, a declarat o sursa din anturajul acesteia, pentru CANCAN.