Mihai Stoica, despre experienţa închisorii: „Nici nu ştiţi cât de de mult te bucură o plimbare sau o baie”

Meme Stoica, fostul oficial al Stelei care a stat închis aproape doi ani în „Dosarul Transferurilor”și a fost eliberat de curând, a decis să rupă tăcerea.

20 mart. 2016, 10:51
Mihai Stoica, despre experienţa închisorii: „Nici nu ştiţi cât de de mult te bucură o plimbare sau o baie”

Meme Stoica a vorbit despre experiența pe care a avut-o în închisoare, greutățile prin care a trecut, dar și despre cum a ieșit de acolo, complet schimbat, scrie spynews.ro.

„Viața mea, înainte de a intra era foarte tumultoasă, la un moment dat îmi doream să intervină monotonia și, cumva, a intervenit. Deci, atenție la ce îți dorești, asta e o vorba mare! Mi-am mai dorit, atunci când eram mic, să am un frate și să avem paturi supraetajate. Am avut paturi supraetejate (rade, n.red.), n-am avut un frate, dar am avut un prieten ca un frate”, povestește el.

În altă ordine de idei, MM Stoica recunoaște că, acum, se bucură cu adevărat de viață, chiar dacă unele sunt lucruri mici. ”N-am realizat niciodată cât de mult poate să îți provoace un bine să faci o baie. Cât de de mult te bucură o plimbare. Sunt niște chestii pe care nu le realizezi decât dacă ajungi acolo”, spune el.

Cu toate acestea, închisoarea, a explicat el, nu a fost chiar un calvar. „Cred că dacă s-ar face un clasament al celor care știu să facă pușcărie, pentru că asta e o artă, cred că mă bat pentru locul întâi. Am știut să fac pușcărie”, spune MM. Iar ”inițierea, recunoaște el, i-a fost făcută chiar de bunul lui prieten, Gigi Becali. „Am primit un telefon de la Gigi care era arestat, mi-a făcut un scurt sumar, ce trebuie să fac în primele zile și mi-a făcut o promisiune care m-a îmbărbătat și mi-a dat foarte multă putere. Mi-a spus că poziția mea la Steaua va rămâne neocupată, indiferent de perioada pe care o voi petrece”, povestește fostul oficial al Stelei.

Mai multe, pe spynews.ro.