Mihai Stoica e vehement: Steaua este victima unei campanii a arbitrilor

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, spune că Ovidiu Haţegan a viciat rezultatul partidei cu Petrolul (1-1) şi într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor spune că roş-albaştrii sunt victime ale arbitrajelor potrivnice.

02 dec. 2013, 07:42
Mihai Stoica e vehement: Steaua este victima unei campanii a arbitrilor

Steaua a înregistrat al treilea rezultat de egalitate consecutiv în Liga I, 1-1 cu Petrolul Ploieşti, şi se află la patru puncte în spatele liderului Ligii I, Astra, situaţie îngrijorătoare pentru roş-albaştri, chiar dacă au două jocuri mai puţin disputate decât giurgiuvenii.

Citeşte şi Surpriză! Steaua ia mai mulţi bani ca Barca sau Real din Liga Campionilor

Managerul general al echipei din Ghencea, Miahi Stoica, spune că vinovată de acestă situaţie este programarea făcută de LPF şi FRF, iar pentru egalul cu Petrolul îl acuză pe arbitrul Ovidiu Haţegan. Într-un interviu acordat gsp.ro, Meme Stoica a spus: „Aş fi fost pregătit să spun că e un rezultat echitabil dacă n-ar fi existat eroarea de arbitraj din prima repriză. Aş vrea să-i adresez o singură întrebare lui Haţegan, care arbitrează în Champions League. De ce n-a fost eliminat Benga, pentru un fault grosolan la Adi Popa? Apoi, Benga e cel care a marcat şi a egalat.

Consider că e o campanie împotriva noastră, dusă de arbitri, dar şi de cei din presă şi se creează o falsă impresie că Steaua e avantajată. Şi mai am o întrebare. De ce Colţescu, care ia 3 decizii corecte la Vaslui – Steaua, e suspendat apoi 4 etape? E un mesaj pe care CCA îl dă arbitrilor şi anume că cine arbitrează corect meciurile Stelei va sta deoparte?”.

Citeşte şi STEAUA – PETROLUL 1-1: Remiză pentru Astra. REZULTATE ŞI CLASAMENT LIGA 1

De asemenea, Stoica a comentat şi faptul că Astra este liderul Ligii I. „E adevărat că Astra cîştigă multe meciuri în deplasare, nu vreau să spun cum, eu sînt un tip fair-play, domnul Dinu Gheorghe va trebui să dea explicaţii la comisii„, a spus Stoica.

Citeşte şi Război în centrul Ploieştiului. Ciocniri violente între fanii Petrolului şi jandarmi VIDEO