Mihai Stoica ironizează CFR Cluj: Două săptămâni n-a beneficiat de nicio eroare a arbitrilor. A fost pauză competiţională

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, ironizează echipa CFR Cluj printr-un mesaj postat, duminică seară, pe Facebook, notând că formaţia clujeană nu a beneficiat de nicio eroare a arbitrilor în ultimele două săptămâni, deoarece a fost pauză competiţională. El a semnalat într-un alt mesaj penaltiul primit de clujeni la meciul cu CSU Craiova: "A revenit în forţă CFR".

10 sept. 2017, 19:34
Mihai Stoica ironizează CFR Cluj: Două săptămâni n-a beneficiat de nicio eroare a arbitrilor. A fost pauză competiţională

„Exagerăm. Două săptămâni, cfr, viitoarea campioană impusă, n-a beneficiat de nicio eroare a arbitrilor. Sigur, a fost pauză competiţională, dar orişicât…”, a scris Mihai Stoica.

Stoica a mai postat un mesaj duminică seară, după ce echipa CFR Cluj a primit penalti la partida cu CSU Craiova: „A revenit în forţă cfr! E normal să-i arbitreze celebrul şi experimentatul Comănescu. E ţinere reciprocă, boss… P.S. Noi, penibili cum am fost, am avut penalty clar la 0-0.”

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa CSU Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii I, în care arbitrul Adrian Comănescu a acordat două penaltiuri, unul pentru gazde şi unul pentru oaspeţi, şi l-a eliminat pe Tiago Ferreira de la gruparea olteană.

Golurile au fost marcate de Culio ’40 (penalti) şi Balde ’64 pentru CFR Cluj şi Gustavo ’81 (penalti) pentru CSU Craiova.

În minutul 37, de la CSU Craiova a fost eliminat Tiago Ferreira, el primind cartonaşul roşu direct după o discuţie între centralul Adrian Comănescu şi arbitrul asistent Vasile Marinescu. Iniţial, Tiago primise un cartonaş galben.