Mihai Stoica, momente grele după gratii: „Ce caut eu aici?”

Mihai Stoica a fost condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare în “Dosarul Transferurilor”, iar în prezent se află încarcerat la Penitenciarul Jilava, alături de Gică Popescu, alt “greu” din fotbal. Managerul campioanei nu s-a acomodat deloc cu regimul de detenţie, iar dorul de familie şi de cei dragi îl omoară. Calvararul lui Meme s-ar putea încheia în vara lui 2015. Graţie comportamentului exemplar din închisoare, dar şi a cărţilor şi a muncii depuse, Stoica ar putea fi eliberat condiţionat. 

20 apr. 2015, 14:40
Mihai Stoica, momente grele după gratii: „Ce caut eu aici?”

Florin Cernat, finul lui Meme Stoica şi căpitanul Oţelului Galaţi, care a oferit detalii despre starea managerului roş-albaştrilor. “Din păcate nu am apucat să vorbesc cu el din momentul în care a fost închis. Dar discut mereu cu naşa la telefon. Îi este foarte greu acolo, repetă într-una că locul lui nu este în puşcărie. Îi sfătuiesc pe cei care îi doresc răul şi nu vor să-l vadă liber să se gîndească la faptul că există o vorbă: cine doreşte răul altcuiva se va abate sigur asupra sa! Dar nu cred că vreo persoană îi poate dori răul”, a spus finul lui Meme pentru fanatik.ro.

Vestea că Mihai Stoica ar putea fi eliberat în vară l-a entuziasmat pe Florin Cernat. “Familia îl doreşte foarte mult acasă! Le este foarte greu fără el. Să dea Dumnezeu să iasă. Abia aştept să fie liber, îmi este foarte dor de el”, a spus mijlocaşul Oţelului. Altfel, conform surselor FANATIK.RO, Meme nu este de acord cu legea conform căreia deţinuţii care au peste 60 de ani execută o treime din pedeapsă. Copos este primul condamnat în “Dosarul Transferurilor” care a beneficiat de acest regim, fiind eliberat după ce a executat un an şi o lună dintr-un total de patru ani.

La câteva zile după ce a fost eliberat, George Copos a povestit care era relaţia sa cu Mihai Stoica în perioada în care au fost colegi de celulă la Penitenciarul Rahova. “Am stat 11 luni în cameră cu Mihai Stoica şi cu Gică Popescu. Şi pe el, şi pe Gică i-am învăţat să îşi facă planuri, să-si ocupe timpul ca să nu o ia razna. De Mihai Stoica trăgeam de dimineaţa să se trezească şi ziua mergea la tîmplărie. Eu îl supravegheam atent pentru că băga degetele pe unde nu trebuia”, a spus Copos.