Mihai Stoica poate fi eliberat LUNI. Gigi Becali îl aşteaptă la STEAUA

Mihai Stoica ar putea fi eliberat condiţionat, luni, 15 februarie, dacă va primi o decizie favorabilă. Judecătoria Sectorului 4 a hotărât în urmă cu o lună că fostul manager general al Stelei întruneşte criteriile pentru a fi pus în libertate, dar procurorii au contestat decizia. Decizia finală va fi luată luni, la ora 12:30.

14 feb. 2016, 14:42
Mihai Stoica poate fi eliberat LUNI. Gigi Becali îl aşteaptă la STEAUA

Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea ca fostul manager să devină liber şi i-a transmis că îl aşteaptă la Steaua. Nu într-o funcţie oficială, pentru că nu va putea să ocupe un astfel de rol pentru o perioadă, ci din postura de consilier.

„Mihai Stoica… e ziua lui de eliberare, nu ma întrebaţi pe mine. Locul lui e la Steaua, nici măcar nu am angajat om pe funcţia aia din respect pentru el”, a declarat Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI Alertă la Jilava. Mihai Stoica a intrat în REFUZ DE HRANĂ

Acum ceva timp, Gigi Becali a explicat ce rol va avea Mihai Stoica, în condiţiile în care interzis să activeze în fotbal pentru o perioadă de doi ani: „Va fi consilierul meu. Nu va avea voie să pună ştampila şi să semneze sau să reprezinte clubul. Dar va fi consilierul meu şi o să lucreze tot ca înainte. Eu trimit consilierul după echipă. Dacă era Mihai Stoica la echipă, îl mai vedeai pe Tudorie prin Centrul Vechi ca să facă ce a făcut? Niciodată!”.