Mihai Stoica, replică extrem de acidă pentru Şumudică. „Nu se uită în oglindă? E un….”

Steaua-Dinamo, meciul premium al campionatului, îşi va desfăşura duminică (ora 20:30) cel de-al 163-lea episod. Mihai Stoica a anunţat că derby-ul se va juca pe un stadion arhiplin şi le-a mulţumit fanilor pentru devotamentul arătat. Stoica i-a criticat însă pe ultraşi despre care spune că nu au revenit niciodată cu adevărat alături de echipă.

09 apr. 2016, 10:53
Mihai Stoica, replică extrem de acidă pentru Şumudică. „Nu se uită în oglindă? E un….”

Deşi a anunţat că va sta deoparte de scandaluri şi se va ocupa doar de atribuţiile din fişa postului, directorul sportiv al Stelei spune că depune eforturi considerabile în acest sens, dar este tot timpul provocat, scrie prosport.ro. Stoica s-a referit direct la Marius Şumudică şi i-a dat antrenorului Astrei o replică extrem de acidă.

Citeşte şi STEAUA – DINAMO 2016: Derby-ul Ligii 1 s-ar putea disputa cu casa închisă

„Relaţia cu suporterii este foarte bună. Ultraşii sunt cei care au ales să stea deoparte de echipă. Atunci când o parte din Peluza Nord a ales să revină, nu i-am simţit aproape, nu au cântat nici măcar o dată. Probabil că va fi sold out. Jucăm acasă, era normal să fie stadionul plin. Toată lumea trăieşte pentru derby, sunt suporteri din străinătate care vin special să vadă acest meci. Vreau să abordez ţinuta low-profile, mă cam tentează unii să ies din acest tipar dar deocamdată resist. Îi transmit lui Şumudică să lase jucătorii în pace. Nu e o ameninţare, e doar un mesaj. Nu ştiu de ce domnul Negoiţă se teme de arbitraj, noi ar trebui să ne facem griji.

E o mare diferenţă între ce a făcut Săpunaru şi ce a făcut Stanciu. Săpunaru a avut o ieşire nervoasă în faţa oficialilor partidei, Stanciu a făcut un gest nevinovat după ce oficialii au plecat la cabine. Dacă i s-ar fi reţinut legitimaţia ca în cazul lui Săpunaru poate ar fi primit o etapă de suspendare.

Citeşte şi STEAUA – DINAMO. Alexandru Tudor va arbitra derby-ul dintre Steaua şi Dinamo

I-am spus lui Şumudică faptul că apreciez faptul că se luptă şi că e singur acolo, dar i-am zis să înceteze să fie antipatic. El s-a născut antipatic. Face glume legate de fizicul unora, el nu se uită în oglindă? E un personaj caricatural. Zi ce vrei de noi, dar nu te lua de jucători. Luaţi exemplu meciul cu Dinamo. Au fost reacţii nepotrivite din partea noastră sau a lor înaintea acestui meci?”, a declarat Mihai Stoica în cadrul unei conferinţe de presă.