Mihai Stoica, GEST DISPERAT făcut DUPĂ GRATII

Mihai Stoica s-a simțit în pericol încă din momentul în care a fost încarcerat. Erau deținuți care îl ironizau atunci cînd treceau pe lângă el, dar și alții care l-au amenințat în mai multe rânduri.

13 ian. 2015, 16:30
Mihai Stoica, GEST DISPERAT făcut DUPĂ GRATII

Mihai Stoica s-a temut că lucrurile ar putea degenera, astfel că a decis să scoată niște bani din buzunar pentru a-și asigura protecția. Aproximativ 30 de milioane de lei ar fi taxa de protecție pe care o plătește lunar celor patru oameni care îl ajută, scrie Fanatik.

Mihai Stoica a apelat la câțiva grei ai penitenciarului Rahova pentru a-și asigura spatele. A discutat cu un fost luptător și i-a oferit un salariu lunar pentru ca, alături de alți trei foști sportivi, de asemenea remunerați, să îl apere atunci când are probleme.

„Era foarte speriat la început, chiar dacă încerca să nu o arate. Le răspundea tuturor celor care îl ironizau. Dar când a ajuns chiar să primească amenințări, a luat imediat măsuri. Plătește bine, oamenii sunt mulțumiți. Chiar dacă de mult timp nu a mai avut probleme în închisoare, iar bodyduarzii săi nu au mai avut activitate, el le dă banii în continuare, lună de lună, așa cum s-au înțeles”, a povestit o sursă pentru Fanatik.