Mihai Stoichiţă, primele explicaţii după ce a fost surprins înjurându-l pe Adrian Mutu. Ce spune despre „Briliant” VIDEO

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, şi-a cerut scuze după ce, marţi seară, la finalul meciului România U21 - Malta U21, scor 4-1, a fost surprins cum îl înjura pe Adrian Mutu, selecţionerul echipei naţionale de tineret.

14 oct. 2020, 12:38

Mihai Stoichiţă i-a luat locul lui Adrian Mutu pe banca de rezerve, la meciul de tineret România – Malta, scor 4-1. Aceasta a fost decizia FRF, după ce la naţionala de tineret s-au înregistrat două cazuri de infectare cu noul coronavirus, fundaşul Alexandru Paşcanu şi un membru al staff-ului. Adrian Mutu nu este pozitiv cu Covid-19.

Moment ŞOCANT la conferinţa de presă a României U21. Mihai Stoichiţă l-a înjurat pe Adi Mutu VIDEO

„Doresc să îmi cer scuze public pentru reacţia mea dinaintea conferinţei de presă, îmi cer scuze pentru limbajul folosit. Era doar o glumă cu selecţionerul U21, Adrian Mutu, surprinsă într-un moment în care nu ştiam că microfoanele sunt pornite. Acest lucru nu reprezintă însă o justificare. Adrian Mutu se bucură de întreg respectul meu pentru întreaga muncă pe care o depune la conducerea selecţionatei de tineret a României. El o ştie, am vorbit cu el după acest moment. Regret reacţia pe care am avut-o”, a declarat Mihai Stoichiţă.


loading...