Mihai Sturzu: ACL cumpără voturi în Regie și Grozăveşti

ALEGERI PREZIDENŢIALE. Președintele TSD, deputatul Mihai Sturzu, atrage atenția asupra unor încercări de fraudare a votului în complexurile studențești Regie și Grozăvești. Acesta afirmă că există indicii solide cu privire la fapte penale săvârșite de membri ai ACL, care cumpără voturile studenților pentru sume cuprinse între 50 de lei și 100 de lei.

02 nov. 2014, 18:00
Mihai Sturzu: ACL cumpără voturi în Regie și Grozăveşti

ALEGERI PREZIDENŢIALE. „Avem indicii solide că ACL cumpără voturi în complexurile studențești Regie și Grozăvești din București. Sunt persoane care au declarat că acesta este motivul pentru care la secțiile de votare de acolo s-au format cozi foarte mari, deoarece studenții sunt scoși masiv la vot contra unor sume de bani cuprinse între 50 și 100 de lei.

Fac un apel către toți tinerii din România să nu cedeze acestor tentații și să-și exercite cinstit dreptul la vot. Părinții noștri nu au luptat în decembrie 1989 pentru ca noi, astăzi, să ne vindem votul. Nu aceasta este soluția pentru a avea o țară mai bună. În același timp, solicit organelor abilitate de lege să verifice veridicitatea acestor informații și să ia măsurile necesare”, a declarat Mihai Sturzu, președintele TSD.


loading...