Mihai Teja, DAT AFARĂ de Gigi Becali. Cine va sta pe banca lui FCSB la meciul cu CFR Cluj din ULTIMA ETAPĂ

Mihai Teja a fost anunțat de Gigi Becali că nu va mai continua la FCSB, dar antrenorul a decis să stea pe bancă și în ultima etapă, la meciul cu CFR Cluj.

15 mai 2019, 13:19
Mihai Teja, DAT AFARĂ de Gigi Becali. Cine va sta pe banca lui FCSB la meciul cu CFR Cluj din ULTIMA ETAPĂ

Mihai Teja s-a întâlnit pentru prima dată cu jucătorii de la FCSB după ce a fost anunțat că va fi demis. Antrenorul a ținut să le mulțumească jucătorilor cu care a lucrat în ultimele luni. I-a felicitat pentru dăruirea de care au dat dovadă și le-a transmis să se pregătească și în această săptămână, cum au făcut-o și până acum, chiar dacă ultimul meci nu mai contează. Mihai Teja le-a transmis jucătorilor că a avut o clauză în contract cum că poate fi demis dacă nu câștigă campionatul.

În ultima etapă, FCSB va întâlni pe CFR Cluj, pe Arena Națională, într-un meci care nu mai are nicio importanță în ceea ce privește clasamentul final, ardelenii fiind deja campioni. Partida se va disputa duminică, de la ora 20:30.

Gigi Becali l-a sunat pe Dan Petrescu. „Bursucul” a rămas MASCĂ: „Asta mi-a zis!”

Mihai Teja a avut un salariu de 10.000 de euro pe lună și un contract valabil până în iulie 2019.

„I-am spus, Mihai, la Steaua nu se poate fără titlu! Mi-a spus că a luat echipa cum a luat-o. I-am zis: tu când ai luat echipa, aveai handicap, dar aveai de jucat cu Chiajna, cu Călăraşi, cu ultimele clasate. În play-off am început cu două puncte faţă de CFR, acum sunt 5”, a declarat Gigi Becali.