Mihai Teja, concluzii după primul cantonament al FCSB. Ce sistem de joc va folosi noul antrenor al roş-albaştrilor

Mihai Teja a susţinut o conferinţă de presă la finalul cantonamentului de la Marbella şi a anunţat concluziile sale după cele trei partide de pregătire şi sistemul în care FCSB va juca în mandatul său.

24 ian. 2019, 12:59
Mihai Teja, concluzii după primul cantonament al FCSB. Ce sistem de joc va folosi noul antrenor al roş-albaştrilor

Mihai Teja s-a declarat mulțumit de modul în care jucătorii au reacționat la cerințele sale, în acest cantonament din Spania, dar a precizat că mai este de lucru la partea „artistică” a jocului.

Am întâlnit adversari importanţi, dar eu îmi doresc mereu să nu iau gol şi să marchez cât mai mult. Dar sunt mulţumit, băieţii au acumulat. Atât tehnico-tactic, cât şi fizic. Toate transferurile sunt reuşite. Am adus băieţi de valoare, care ne pot ajuta să luăm campionatul. Sunt băieţi buni toţi, mie mi-a plăcut jocul lor în această perioadă. Sigur, mai sunt lucruri de pus la punct, nu poţi în două săptămâni să etalezi un joc perfect. Dar băieţii au înţeles ceea ce le cer„, a spus Mihai Teja.

„Am o relaţie foarte bună cu jucătorii, au răspuns bine la antrenamente şi sunt foarte mulţumit de acest lucru. Cel mai important este să câştigi meciurile pentru că rezultatele ţin un antrenor. Dacă nu ai rezultate, indiferent de relaţia cu jucătorii vei avea probleme.

Consider că am cei mai buni jucători din ţară, care pot juca în orice sistem. În prima etapă voi juca în 4-2-3-1. Nu mai avem jucători accidentaţi, lucrurile sunt pe un drum bun. Vorbesc zi de zi cu Gigi Becali, lucrurile sunt normale. Obiectivul nostru este să câştigăm campionatul, vrem să câştigăm fiecare meci„, a mai spus Mihai Teja.