Mihai Teja, prima reacţie după Concordia Chiajna – FCSB 0-0. De ce a menajat PATRU JUCĂTORI

Concordia Chiajna și FCSB au terminat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 24-a din Liga 1.

18 feb. 2019, 20:04
Mihai Teja, prima reacţie după Concordia Chiajna – FCSB 0-0. De ce a menajat PATRU JUCĂTORI

Mihai Teja a vorbit despre situația lui Adrian Stoian, despre titularul postului de atacant și despre problemele actuale din jocul vicecampioanei.

„Păcat că nu am câștigat. Am avut ocazii, dar nu am deschis rapid scorul, apoi am intrat în criză de timp. Mai sunt și zile nu tocmai bune. Nu am fost inspirați în față. Au avut determinare, au alergat, dar nu a fost să fie. În ultimul minut am avut și un penalty, cel puțin eu așa am văzut. Nu putem da vina pe arbitraj. Am avut acțiuni frumoase. Lucrurile nu au fost foarte, foarte rele”, a declarat Teja.

„Avem trei atacanți de valoare. Fiecare a avut șansa să joace titular. Astăzi a fost rândul lui Gnohere. Cine face diferența și marchează, acela se va impune ca titular. Stan, Teixeira și Bălașa au probleme fizice. În cazul lui Stoian, așa am considerat eu pentru meciul acesta, să nu facă parte din lot. Matei nu a avut cea mai bună evoluție în prima repriză. Voiam să joace mai repede. Nu a avut probleme fizice. Am considerat că Moruțan poate schimba jocul”, a mai spus Mihai Teja.