Mihai Trăistariu, declaraţii INCENDIARE despre orientarea lui sexuală. „Am avut vreo zece….”

Au aparut tot felul de speculatii cum ca Mihai Traistariu ar avea o alta orientare sexuala. In ciuda acestui lucru, artistul a negat tot timpul ca nu este nimic adevarat.

29 ian. 2016, 10:02
Mihai Trăistariu, declaraţii INCENDIARE despre orientarea lui sexuală. „Am avut vreo zece….”

In ultima perioada cantaretul care a reprezentat tara cu mandrie la Eurovision, in 2006, a intrat intr-un con de umbra din punct de vedere muzical, scrie click.ro. Artistul nu a mai aparut la televizor si se pare ca nu prea a mai avut succesul din trecut. Astfel, interpretul a iesit in evidenta prin transformarile pe care a decis sa le faca cu privire la aspectul sau fizic.

Citeşte şi Mihai Trăistariu şi-a făcut PROPRIUL CHIP CIOPLIT înainte de CRĂCIUN GALERIE FOTO

Traistariu a inceput sa isi posteze pe conturile sale de socilaizare imagini, de la diferite saloane de infrumusetare care arata ca se ingrijeste mai rau ca o femeie. Din cauza acestui lucru au inceput si unele speculatii ca Mihai Traistariu ar avea o alta orientare sexuala. Mai mult, la comentariile imaginilor postate de cantaret prietenii virtuali au vrut sa afle care este adevarul, ba mai mult si-au dat si cu parerea: „Esti Gay”, „Poate ne spui si noua secretul tineretii vesnice”, „Era cat pe ce sa cred ca e Bau-Bau”, Mihai, nu face din asta o obsesie, pentru ca devine problema grava”.

„Am avut vreo zece iubite”

Mihai Traistariu a vorbit deschis despre aceste zvonuri. „Au aparut tot felul de vorbe pe tema asta. Insa nu vreau sa intru in detalii prea multe! Am avut vreo zece iubite pe care pe toate le-am dus la TV, asta spune multe…”, a declarat Mihai Trăistariu.