Mihai Trăistariu dezvăluie cum se purta, de fapt, Rona Hartner, în spatele camerelor de filmat: „Era luată de fraieră”

Mihai Trăistariu a vorbit despre cum se purta Rona Hartner în spatele camerelor de filmat. Cântărețul susține că artista era prea bună și, de multe ori, era luată de fraieră de colegii de breaslă.

28 nov. 2023, 16:01
Mihai Trăistariu dezvăluie cum se purta, de fapt, Rona Hartner, în spatele camerelor de filmat: „Era luată de fraieră”
Mihai Trăistariu dezvăluie cum se purta, de fapt, Rona Hartner, în spatele camerelor de filmat: „Era luată de fraieră”

Rona Hartner a decedat în urmă cu câteva zile, la doar 50 de ani, motiv pentru care o țară întreagă este îndoliată. Drept una dintre cele mai talentate artiste, care umplea lumea de bucurie și zâmbete, vedeta a lăsat în urmă doar amintiri frumoase. Fanii, apropiații, dar și colegii de breaslă nu o vor uita prea ușor.

Citește și: Ce relație avea Rona Hartner cu sora ei, Rinda: „Gelozia și invidia”. Cine i-a fost alături artistei, de fapt, în ultimele clipe de viață

Cum era, de fapt, Rona Hartner, în spatele camerelor

Mihai Trăistariu a fost destul de apropiat de regretata Rona Hartner. Acesta a povestit cum și-o va aminti pe artistă, dar a dezvăluit și cum se comporta ea în spatele cortinei.

„Ea era o ființă foarte bună, blândă, bleagă de bună, era luată de fraieră chiar. Era veselă, optimistă, ca dovadă că din 2019, când a fost depistată cu acest cancer, era foarte optimistă, l-a tratat firesc, vorbea în interviuri, o urmăream. Era optimistă și pozitivă, nici nu s-ar fi gândit vreodată că avea să o omoare cancerul. S-a manifestat ca o vedetă modestă, foarte la locul ei, nu deranja pe nimeni, nu jignea colegi, nu dădea în nimeni. Știa să fie la locul ei, blândă, bună, cuminte, talentată și harnică. Era foarte muncitoare în această meserie, care este una solicitantă. Așa mi-a părut rău, nici nu m-am așteptat, nici nu am știut. Pur și simplu am amuțit, nu îmi venea să cred”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru WOWbiz.

Mihai Trăistariu a dezvăluit și una dintre cele mai mari dorințe ale regretatei artiste. Și el urma să facă parte din grandiosul proiect pe care artista voia să îl lanseze după ce s-ar fi făcut bine.

„Știu că voia să își facă un album și era în lucru, dar nu cred că a mai apucat să-l lanseze. Uite că totuși ar trebui să-l lanseze cineva, chiar le-aș sugera celor din familie să încerce să facă asta, mai ales că are un titlul atât de îngeresc așa cumva.  Să rămână ea în eternitate măcar cu un album de muzică. Ea era mai mult actriță, dar ea a și cântat mult. Eu m-am întâlnit cu ea în emisiuni sau în concerte, spectacole și ea cânta. Este păcat dacă începuse acest album, chiar și cu câte piese sunt sau să-i mai culeagă familia melodii din emisiuni pentru că ea a fost în multe emisiuni TV și cânta live cu taraful.  

Să-i culeagă acele bucățele de melodii live și cu câte avea în studio să le adune 10 piese și să-i facă acest album.  Trebuia să cânt în duet cu ea, dar nu s-a mai întâmplat. M-au sunat de la Festivalul de la Mamaia în luna mai anul acesta, când vorbeau că se reia festivalul după 10 ani de pauză și au zis ca noi câștigătorii să cântăm o piesă cu care am câștigat premii la Festivalul de la Mamaia, iar mie mi-au dat să cânt Cât de frumoasă ești.  Ne-au spus că vom cânta și încă o piesă, în duet între noi. Era și Rona în schemă și mi-au zis uite vrei să cânți cu Rona melodia De-ar fi să vii din repertoriul Mihaelei Runceanu?! Mihaela Runceanu este decedată și atunci am ales-o noi pe Rona Hartner, dar uite că nu a mai putut să vină. Probabil că deja în luna august ea deja în tratamente pentru cancer, nu știu. Pur și simplu nu s-a mai întâmplat, dar noi din luna mai începusem să pregătim De-ar fi să vii”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Citește și: Reacția fostului soț al Ronei Hartner după moartea artistei: „A apărut așa ca din fum”. Ce vrea să facă Rocco Sedano cu fiica sa