Mihai Trăistariu, mândru de implantul de păr: „Mă pozez în fiecare zi. Încep să mă iubesc mai tare”

Mihai Trăistariu a fost mereu complexat de lipsa părului. Cântăreţul a încercat diverse variante de a-şi îndesi podoaba capilară, însă toate au fost sortite eşecului. Recent, acesta a fost în Turcia, unde a avut parte de o nouă operaţie de implant de păr. Artistul a declarat, la România TV, că este mulţumit de implant, că nu are dureri, iar părul deja a început să crească.

31 mart. 2013, 15:25
Mihai Trăistariu, mândru de implantul de păr: „Mă pozez în fiecare zi. Încep să mă iubesc mai tare”

„Părul creşte, mai sunt câteva cojite care trebuie să cadă. Stau mai mult în casă, pentru că vreau să mă protejez. Acum am primit pe hârtie tot ce am de urmat, nişte reguli şi o alimentaţie. Mă pozez în fiecare zi, le pun pe Facebook, îmi place să mă pozez, îmi place şi noul look, îmi place şi părul scurt. Eu am părul creţ, un păr creţ e bun de filmat. Eu iau tratament, nu simt nicio durerere. Părul începe să crească, am 2 milimetri, încep să mă iubesc mai tare. Primul videoclip se filmează într-o lună. Peste 3 săptămâni mie îmi cade acest păr plantat, însă îmi rămân rădăcinile. Peste o lună jumate o să înceapă să răsară primele fire din implant”, a declarat Mihai Trăistariu.

Întrebat de jurnaliştii România TV de ce a recurs la acest implant de păr, cântăreţul a răspuns: „O grămadă de cicatrici, asta m-a apucat. Am avut un cap tăiat în bucăţi, erau urme şi de un centimetru. Acum 8 ani mi-au ciuruit capul. Am rămas cu găuri. Acum am fost să le corectez şi să-mi acopăr acele semne urâte. În România am senzaţia că sunt printre primii pacienţi care au făcut un astfel de implant. Atunci se smulgeau bucăţi de carne şi ţi le planta în faţă. Trebuia să fac cinci astfel de intervenţii, am făcut doar una. Eu am mers pe recomandări, m-a pus naiba să merg în România şi nu în afară. Atunci am plătit 50 de euro, a fost un experiment. Nu le-am cerut socoteală şi nu ştiu dacă o să le cer vreodată. Era la un spital de stat, am fost eu cobaiul, regret. Colegii de breaslă mă întrebau ce e cu bubele alea în cap. Nu încurajez pe nimeni să mai meargă în România la absolut nimic. Acum nu mai sufăr de ce s-a întâmplat şi mă bucur că am reparat greşelile din trecut„.

Trăistariu a precizat că nu a plătit nimic pentru această operaţie.

Nu am plătit nimic. A fost o convenţie cu Cătălin Măruţă. Dacă o să mai vreau vreun retuş, atunci o să plătesc din buzunarul meu„, a spus artistul, la România TV.

Cântăreţul a vorbit şi de planurile sale de viitor şi de proiectele pe care le are.

„Eu vreau din nou la Eurovision dar nu găsesc o piesă ca lumea. Scot trei piese noi şi trei videoclipuri noi, aşa că până în decembrie trebuie să crească părul. Mai am şi alte proiecte, mai am şi afaceri, mai am şi un concurs de muzică. Îmi place să-mi încarc timpul cu lucruri plăcute„, a declarat Trăistariu.

Cât despre muzica românească din ziua de azi, artistul s-a arătat mulţumit: „E pe drumul cel bun chiar dacă se mai împrumută de afară. Muzica românească a pătruns afară şi asta e extraordinar. Marketing-ul funcţionează foarte bine pe muzica românească”.